Tag børnene med på løbeturen, bliv sundere og få fælles oplevelser

Indlægget og videoen er særligt interessant for de af UPGRADED’s følgere, der har mindre børn. Men der er også tips at finde i indlægget, hvis ikke du har børn. Fx er en løbejogger et sublimt fragtredskab for bl.a. indkøb, hentning af pakker osv.

Derfor skal børnene involveres i din motion

Dine børn skal ikke blive din overspringshandling

Vil du finde overspringshandlinger, kan du finde overspringshandlinger, så enkelt er det. Jeg hører fra mange, at de ikke har kunnet løbe en tur og få trænet, fordi de jo skal passe børnene.

Du kan vælge at se dine børn som en hindring for din motion, eller også kan du spørge dig selv: “Hvordan kan jeg få trænet og på samme tid tage mig af mine børn?”, eller hvad med: “Hvordan kan mine børn involveres, så jeg kan få motioneret?”

Ofte har vi det med at stille os alle de forkerte spørgsmål og skabe begrænsende overbevisninger for os selv. Ingen af delene får din hjerne til at tænke kreativt og din krop til at blive sundere. Vær derfor varsom med hvordan du kommunikerer med dig selv!

Få nye og anderledes oplevelser med børnene

Børnene elsker nye og anderledes måder at opleve verden på, og involvering i motion er en super god mulighed for netop det. Jeg har to skønne prinsesser, som jeg har involveret i mine løbeture fra de var helt små, og det har altid været WIN WIN 🙂

Er du fuld af undskyldninger? Du kan sagtens løbe med en barnevogn. Du behøver ikke en speciel og meget dyr løbejogger for at kunne løbe med dit barn. Måske den gør løbeturen mere bekvem, men lad være med at lade det begrænse dig. Hop i løbetøjet og kom afsted!

Pssst… Hvis du gerne vil have en løbejogger, så kan du finde en på brugtmarkedet for små penge, som fint kan klare opgaven, det gjorde jeg nemlig. Til den pris behøves man heller ikke være så sart, ved at bruge den, når det sneer, regner og på anden vis er møgvejr.

Da mine piger var helt små, brugte jeg ofte løbeture til at få dem til at falde i søvn. Efterhånden som de er blevet ældre, har vi set skoven i nærheden, fodret heste, handlet ind, hentet pakker osv…

Det er jo helt vildt, hvor mange varer der kan pakkes på en barnevogn og i en løbejogger. Jeg har ofte få ordnet ret store indkøb, efter at have afleveret mine børn i børnehave og dagpleje. På den måde får du både handlet ind og dyrket lidt motion – WIN WIN igen 🙂

De skaber god variation i din træning

Variation i din træning er altid vigtig. Hvis du træner krop og sind efter samme mønster hver eneste gang, vil effekten af din træning gradvist falde over tid. Ved at løbe med en barnevogn, løbejogger eller tage barnet på nakken, får du skabt god variation i din træning.

Du får ganske enkelt ændret belastningen, hvilket rekrutterer andre muskelgrupper, end du er vant til. Tager du fx din barn på nakken og løber en tur, så vil belastningen naturligvis øges på alle involverede muskler, men det vil samtidigt øge potentialet for muskelvækst.

For at distrahere dig, når det bliver fysisk hårdt

Vi har alle hørt det en million gange – No pain, no gain! Ind i mellem bliver det hårdt, fx når du kommer til bakken, og barnevognen med alle varerne skal skubbes hele vejen op i rask trav. Lige der kan børnesnak, sang og smil måske distrahere dig fra den hårde anstrengelse.

Din træning kan blive meget sjovere

Seriøs træning kræver at du har et knivskarpt fokus – True that! Ind imellem kan du godt smide den seriøse mine i skuffen og få det bedste ud af oplevelsen. Hvis alternativet er endnu en af dine overspringshandlinger, så er lidt sjov useriøs motion et bedre valg.

Hvis dine børn er store nok til at kunne løbe en smule selv, kan du med fordel involvere dem i en sprint mellem lygtepælene på vejen, sjipning og andre fysiske aktiviteter, hvor i sammen kan få smilet frem og have det sjovt.

Husk lidt useriøs men sjov fysisk aktivitet er langt bedre end blot at fede den på sofaen, og for 117. gang lade ungerne glo på deres iPad.

– Spark dig selv bag i og tag noget initiativ!

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

Please enter your comment!
Please enter your name here