OVERSPISER DU I FERIER, WEEKENDER OG PÅ FRIDAGE?

“Nu er det ferie, så må jeg gerne…”

I påske-, sommer-, juleferien mm., falder mange i ædefælden med meningsløs overspisning, vægtøgning og dårlig samvittighed

Tænker du også: “NU ER DET FERIE, SÅ MÅ JEG GERNE”? Spørgsmålet får de fleste til at nikke en smule bekræftende, og du er på ingen måde er alene her. Mange har en slags regler, tanker, mindset i hverdagene og et helt andet i weekender, ferier og højtider.

I videoen lærer jeg dig, hvordan du håndterer selvsaboterende tilladelsestanker, meningsløse overspisninger og undgår ædefælden.

SE OGSÅ: Sådan undgår du at tage på i din Påske og i årets øvrige højtider

 

Overspisning, vægtøgning og dårlig samvittighed

Vi tror som udgangspunkt, det vi gør giver mening, er fornuftigt og godt for os, men der kan være en grim bagside af medaljen, hvis ikke vi indser de afledte negative effekter, vores strategi kan have – bl.a. overspisning, vægtøgning og dårlig samvittighed.

Har du også tendens til at “falde i” og miste kontrollen i ferier, weekender, på fridage mm.? Så håber jeg, du vil se videoen, som jeg har lavet til, der ønsker at undgå overspisning, overvægt og dårlig samvittighed hvad end det er jule-, sommer- eller Påsketid.

SE OGSÅ: Juster (måske) din målestok for succes med vægttab i dine ferier

Det er naturligvis umuligt at afdække enhver årsag (i verden), men jeg giver dig nogle af de typiske årsager og mulige håndteringsstrategier til at komme bedre igennem b.la. påskefrokoster, sociale arrangementer og højtider.

SE OGSÅ: 5 SLANKETIPS TIL AT NYDE SOCIAL SPISNING, SÅ DU LYKKES

 

Lige nu er det Påske…

I skrivende stund er påskeferien over os, og du muligvis opleve flere tilladelsestanker, overspisning og mere sort/hvid tænkning i den forbindelse. Når du har set videoen, vil du vide mere om, hvorfor disse tendenser er nogle af de typiske årsager til feriefælden.

LÆS MERE OM: Kender du: “Nu er det ferie, så må jeg gerne gå ALL-IN”-fælden?

PS. Indlægget og videoen handler mest om at inspirere, hjælpe og støtte dig i at leve bedre.

Mit håb er dog også, at du vil give lidt tilbage og give videoen dit “synes godt om”, samt at du vil abonnere gratis på YouTube-kanalen – Klik her.

SE OGSÅ: STOP DIN SELVSABOTERENDE SORT/HVID-TÆNKNING

 

FÅ STYR PÅ DIN FERIESPISNING

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her