3 KALORIETIPS TIL AT KOMME BEDRE I GENNEM KARNEVAL

KARNEVALS KALORIEGUIDE

Hvis vægttab og vægtbalance er en prioritet hos dig, vil guiden hjælpe dig kaloriemæssigt bedre i gennem dagen til Karneval i Aalborg

Karneval i Aalborg er en festlig begivenhed, hvor det kan være fristende at lade sig rive med af stemningen og smage på alt det lækre, som karnevalet har at byde på.

Selvom det ikke er én dag på året, der spænder ben for vægten, så kan det alligevel give mening, at du øver dig i at feste igennem, mens du på fornuftig vis holder styr på vægten.

Festligt dage som fx karneval i Aalborg kan resultere i et store kalorieindtag, som hverken er hjælpsomt for din vægt, dit helbred og sandsynligvis heller ikke “den gode brandert”.

SE OGSÅ: ER DU FESTABEN, DER ØNSKER SIG HOLDBART VÆGTTAB?

Nej, jeg vil ikke fortælle dig, hvad der er “rigtigt” og “forkert”. Jeg har også selv blæst igennem hegnet nogle gange i mit liv (metaforisk set) og været “stang Bacardi”, men det har aldrig givet mig de fedeste byture og festlige lejligheder.

…og der er jo også en dag, et liv og nogle livsdrømme der skal forfølges i morgen, så hvorfor ikke bruge hovedet bare en lille smule mere, end du plejer?

SE OGSÅ: Går du (altid) ALL-IN, når det er tid til weekend, hygge og festhumør?

 

Her er 4 gode kalorietips til Karneval i Aalborg

  1. Spis sundt i løbet af dagen: En af de største fejl, som folk ofte begår, når de skal ud til en stor begivenhed, er at springe måltider over i løbet af dagen for at spare plads til senere. Men det kan være en farlig fejl, især når det kommer til karneval, hvor der er så mange kalorie-tunge fødevarer tilgængelige. Sørg for at spise protein- og grøntsagsrigt først på dagen, så du ikke er så sulten, når du kommer til karnevalet. Du kan også med fordel tage fornuftige snacks fx proteinbarer med til karnevalet, så du ikke fristes og “tvinges” til at købe usunde snacks og junkfood.
  2. Drik masser af vand: Alkohol og sukkerholdige drikkevarer er to af de største kaloriefælder, som man kan falde i under karnevalet. Det kan være fristende at drikke en masse sodavand, øl og cocktails, men disse drikkevarer kan hurtigt føre til en masse unødvendige kalorier. Vælg sukkerfrie blandingsdrikkevarer, hvor du kan, og sørg for at drikke masser af vand ind i mellem i løbet af dagen og natten. Vand er en kaloriefri tørstslukker, der holder dig hydreret og “fornuftigt” tænkende i gennem dagen.
  3. Del mad og drikke med vennerne: En anden god måde at reducere dit kalorieindtag på under karnevalet er at dele mad og drikke med vennerne. Hvis du køber en stor snack eller en cocktail, kan du dele det med nogen i stedet for at spise eller drikke det hele selv. Dette vil hjælpe med at reducere dit kalorieindtag og kan også være en sjov måde at nyde karnevalet sammen med vennerne.

 

HYG DIG, MEN GÅ IKKE “ALL-IN” PÅ DRUK

Karneval i Aalborg er en festlig begivenhed, men det kan også være en kaloriefælde af anden verden, hvis du ikke passer på.

SE OGSÅ: HOLD STYR PÅ VÆGTEN FØR, UNDER OG EFTER FESTER

Ved at lade dig guide af mine 3 kalorietips ovenfor: Spis sundt i løbet af dagen, drik masser af vand, og del mad og drikke med vennerne, kan du hjælpe dig selv med at reducere dit kalorieindtag og nyde karnevalet på en sundere måde.

SE OGSÅ: Vælger du typisk mad eller sengen, når trætheden melder sig?

Pssst… og til dagen derpå, uanset om det er efter Karneval i Aalborg eller en anden festlig lejlighed, så kan hovedet godt gøre en smule (en MEGA meget) ondt. Lad mig hjælpe dig godt videre og ovenpå igen med mine 5 bedste tips mod tømmermænd – der virker!

SE OGSÅ: DE 5 BEDSTE TIPS MOD TØMMERMÆND » RÅD DER VIRKER!

 

FÅ STYR PÅ DIN KARNEVALSSTRATEGI

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her