Saftig Chicken Cheeseburger med smørstegte haricots verts

Saftig Chicken Cheeseburger med smørstegte haricots verts
Saftig Chicken Cheeseburger med smørstegte haricots verts

Saftig Chicken Cheeseburger med grønt

Prøv min saftige burgeropskrift på chicken cheeseburger med smørstegte haricots verts og nyd en fantastisk burgeroplevelse

Den nemme burgerløsning er for mange, at spise burgere på McDonalds, Burger King eller fra MAXI-grillen nede på hjørnet. Tanken med denne opskrift, er at give dig et fantastisk lækkert (og noget sundere) brugeralternativ.

 

Jo, vi kan sagtens spise McDonalds, mens vi holder styr på vægten

Når vi spiser på McDonalds, Burger King, MAXI-grillen nede på hjørnet osv., så handler det mest om at nyde i sunde mængder. Junkfood kan hurtigt spænde ben, da energitætheden i junkfood typisk er ekstrem høj, og mætheden pr. kalorie er ofte ret dårlig.

Energitætheden gør junkfood meget nemmere at overspise kalorier i.

Vi kan nemt overspise i alt for mange kalorier uden at lægge mærke til det. Vi færdiggør blot vores burgermenu med sprøde pommes fritter, som vi plejer, mens kroppen lagrer alle de overflødige junk-kalorierne, der ikke forbrændes, som fedt.

Og vi ender igen i “food-coma” (dvaskhed), måske du kender følelsen?

I sunde mængder er McDonalds, Burger King eller andet grilljunk på ingen måde farligt. Vi overspiser også alle ind i mellem, og det er heller ikke farligt eller forbudt. Men sker det for ofte i “usunde” mængder, slår det nemt vores vægt og velvære ud af kurs.

SE OGSÅ: Spis McDonalds, Burger King, Pizza mm., mens du opnår vægttab

Jeg spiser sjældent på McDonalds, Burger King og andet junk, men når jeg gør, sigter jeg efter at nyde i sunde mængder – uden at for byde. Jeg går efter at nyde sunde mængder af McDonalds, Burger King og andet junk. Vælg det, du allerhest vil have!

Jeg køber personligt aldrig de store menuer (på op mod 2000 kalorier), for jeg ved, at det kun bliver svære at holde igen og kun spise sunde mængder, hvis det står foran mig. Det vi køber, det spiser vi.

Spiser du ofte McDonalds, Burger King, pizza og andet junk, og ønsker du at få bedre styr på vægten og lykkes med vægttab?

Så er forbud og restriktion mod junkfood sandsynligvis ikke den bedste løsning. Omfavn i stedet dine nuværende spisevaner på en god måde, og forbedr dine spisevaner gradvist.

  • Vælg mindre burgere, menuer osv., end du plejer.
  • Øv dig i at levne fx en over- eller underbolle, nogle pommes frittes, sovs mm.
  • Nyd en halv favoritpizza fremfor en hel. Del med en ven eller gem en halv til næste dag.

Sunde mængder sikrer dig små og ikke mindst holdbare vane- og livsstilsændringer, hvilket giver dig holdbare resultater – uden afsavn, forbudt-tænkning og dårlig samvittighed.

Du har sikkert prøvet at gå intenst, drastisk og forbydende til værks? Det virker typisk også for de fleste mennesker – men kun i kort tid!

 

Prøv de bedste opskrifter på LCHF-venlige burgerboller her:

Du kan naturligvis frit vælge en anden slags burgerbolle med opskriften her, men prøv også gerne at følge denne opskrift fuld ud, og oplev en burger der mætter både godt og længe.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Chicken cheeseburger med smørstegte haricots verts
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 500g kyllingbrystfileter
  • 4 skiver ost (1 skive ost per bøf)
  • 1 terning hønsebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
  • 50g flødeost fx med pikant smag
  • 400g haricots verts bønner (fra frost)
  • 16 skiver agurk
  • 16 skiver tomat
  • ½ snittet salat fx Iceberg
  • 2 x 10 gram smørklatter
  • 1 skvæt citronsaft
  • + Burgerboller fx LCHF-venlig (find opskrifterne ovenfor)
Sådan gør du:
  1. Smelt en smørklat på en pande ved høj varme.
  2. Når smørret er smeltet, brunes kyllingfileterne af i 2 min på hver side, hvorefter der tilsætter to spsk. vand til panden, 1 skvæt citronsaft, bouillon og krydderier efter smag og behag.
  3. Dæk herefter panden til med stanniol, så kyllingen kan damp-stege færdig i 8-10 minutter afhængig af størrelsen på kyllingbrystfileterne.
  4. Kog haricots verts bønnerne i 2 minutter. Hæld vandet fra bønnerne og tilsæt en smørklat, så bønnerne smørsteges i yderligere 4-5 minutter.
  5. Skær kyllingfileterne i passende skiver, læg skiverne tilbage på panden og vend stykkerne godt rundt i "marinaden" på panden for ekstra smag, saft og kraft.
  6. Smør bollerne med flødeost og byg burgeren op med kylling, salat, tomat og agurk.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes i 2023

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here