Saftig Chicken Cheeseburger med smørstegte haricots verts

Saftig Chicken Cheeseburger med smørstegte haricots verts
Saftig Chicken Cheeseburger med smørstegte haricots verts

Saftig Chicken Cheeseburger med grønt

Prøv denne saftige opskrift på chicken cheeseburger med smørstegte haricots verts » Byd på en fantastisk burgeroplevelse…

Vi har alle prøvet at føle os helt energi-bombede efter at have spist burgere på McDonalds, Burger King eller fra MAXI-grillen nede på hjørnet? Tanken med denne opskrift er, at lave en fantastisk lækker brugeroplevelse, som er velsammensat og ikke-energi-bombende.

Vi kan sagtens spise McDonalds og holde styr på vægten

Ja, ofte så handler det mest om mængden, vi indtager på McDonalds, Burger King eller fra MAXI-grillen nede på hjørnet, men det skyldes også i høj grad energitætheden i maden. Når mange kalorier er tætpakket i maden vi spiser, så kan vi nemt komme til at overspise.

Vi kan nemt spise “nok” kalorier uden at lægge mærke til det, og så færdiggør vi burgeren og pommes fritterne – hvilket gør at vi overspiser. Kroppen optager junk-kalorierne, og de skal omsættes og forbrændes, hvilket ofte sender os i “food-coma” (dvaskhed).

I sunde mængder er McDonalds, Burger King eller andet grilljunk aldeles ufarligt. Vi overspiser også alle ind i mellem – det er heller ikke farligt eller forbudt, men sker det for ofte og i store “usunde” mængder, kan det blive en farlig kurs.

Jeg spiser sjældent på McDonalds, Burger King og andet junk, men når jeg gør, så sigter at nyde uden at for byde. Jeg går efter at nyde sunde mængder af McDonalds, Burger King og andet junk – ikke de store menuer på op mod 2000 kalorier.

Spiser du ofte McDonalds, Burger King, pizza og andet junk, så lad være med at forbyde dig selv det. Omfavn i stedet dine nuværende spisevaner på en god måde.

 • Vælg mindre burgere, menuer osv. end du plejer.
 • Levn en over- eller underbolle og en portion pommes frittes, samt sovs mm.
 • Nyd en halv favoritpizza fremfor en hel. Del den med dig selv eller en ven/veninde.

Sunde mængder sikrer dig små, rolige og (vigtigst) holdbare vane- og livsstilsændringer. Du har sikkert prøvet at gå intenst, drastisk og forbydende til værks?

Det virker typisk og for de fleste mennesker – kun i kort tid!

 

Prøv de bedste opskrifter på LCHF-venlige burgerboller her:

Du kan naturligvis frit vælge en anden slags burgerbolle med opskriften her, men prøv også gerne at følge denne opskrift fuld ud, og oplev en burger der mætter både godt og længe.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Chicken cheeseburger med smørstegte haricots verts
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
 • 500g kyllingbrystfileter
 • 4 skiver ost (1 skive ost per bøf)
 • 1 terning hønsebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
 • 50g flødeost fx med pikant smag
 • 400g haricots verts bønner (fra frost)
 • 16 skiver agurk
 • 16 skiver tomat
 • ½ snittet salat fx Iceberg
 • 2 smørklatter a' 15 gram
 • 1 skvæt citronsaft
 • + Burgerboller fx LCHF-venlig (find opskrifterne ovenfor)
Sådan gør du:
 1. Smelt en smørklat på en pande ved høj varme.
 2. Når smørret er smeltet, brunes kyllingfileterne af i 2 min på hver side, hvorefter der tilsætter to spsk. vand til panden, 1 skvæt citronsaft, bouillon og krydderier efter smag og behag.
 3. Dæk herefter panden til med stanniol, så kyllingen kan damp-stege færdig i 8-10 minutter afhængig af størrelsen på kyllingbrystfileterne.
 4. Kog haricots verts bønnerne i 2 minutter. Hæld vandet fra bønnerne og tilsæt en smørklat, så bønnerne smørsteges i yderligere 4-5 minutter.
 5. Skær kyllingfileterne i passende skiver, læg skiverne tilbage på panden og vend stykkerne godt rundt i "marinaden" på panden for ekstra smag, saft og kraft.
 6. Smør bollerne med flødeost og byg burgeren op med kylling, salat, tomat og agurk.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here