Hjemmelavet Coleslaw » En nem og lækker tilbehørsopskrift – uden sukker

Sprød og smagfuld Low-Carb Coleslaw uden sukker
Sprød og smagfuld Low-Carb Coleslaw uden sukker

Prøv hjemmelavet Coleslaw som tilbehør

Her får du en nem og lækker tilbehørsopskrift på hjemmelavet coleslaw helt uden sukker. Passer perfekt til de fleste livretter!

Coleslaw kan laves på flere forskellige måder. I de fleste coleslawopskrifter tilsættes der en del sukker, hvilket naturligvis giver et ekstra sødt pift til din hjemmelavede coleslaw. Drop sukkeret og spar kalorierne, for du sagtens kan lave lækker coleslaw uden sukker.

I opskriften, får du min favoritopskrift på hjemmelavet coleslaw, som du må love mig at prøve næste gang du mangler lækkert tilbehør til din hovedret.

Hjemmelavet coleslaw passer fantastisk godt til følgende mad:

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Hjemmelavet Coleslaw » En nem og lækker tilbehørsopskrift - uden sukker
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 500 gram hvidkål (spidskål kan også anvendes)
  • 1 stor gulerod
Coleslaw dressing
  • 2 dl creme fraiche eller græsk yoghurt (let yoghurt kan anvendes for færre kalorier)
  • 2-3 spsk mayonnaise
  • 2 tsk hvidvinseddike (kan udelades)
  • ½ økologisk citron - Skal og saft skal anvendes
  • ½ tsk peber (gerne friskkværnet)
  • 1 tsk salt
Sådan gør du:
  1. Snit hvid- eller spidskålen i fine strimler med en skarp kniv eller riv kålen på et mandolinjern. Foretrækker du hvidkålen hakkes eller rives i stedet for, gør du naturligvis det.
  2. Skræl gulroden, og riv den med et juliennejern, en spiralizer eller snit strimlerne med en kniv.
  3. Bland alle ingredienserne til dressingen i en skål for sig og smag til med citron, salt og peber.
  4. Hvis du fx ikke har brug for coleslaw til fire personer, som denne opskrift beskriver, så bland blot halvdelen af hvidkål og gulerod med halvdelen af dressingen. Gem herefter resten i separate skåle i køleskabet, så opnår du, det lækreste resultat dagen efter.
  5. Når dressing, hvidkål og gulerod, er vendt godt sammen, er din hjemmelavede coleslaw klar til at blive serveret til fx pulled pork, frikadeller, farsbrød og meget andet.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here