Coleslaw – Sprød og smagfuld opskrift uden sukker – Tilbehørsfavorit

Sprød og smagfuld Low-Carb Coleslaw uden sukker
Sprød og smagfuld Low-Carb Coleslaw uden sukker

4 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  15min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

BOOM! – Coleslaw favorit uden sukker!

Coleslaw kan laves på flere forskellige måder. I de fleste opskrifter skal der tilsættes en andel sukker, hvilket naturligvis giver et sødt pift til coleslaw’en. Jeg anbefaler at du dropper sukker, da du uden problemer kan lave en lækker coleslaw uden.

I denne opskrift giver jeg dig mit bud på min favorit-opskrift på coleslaw uden sukker 🙂

Lov mig at prøve min sprøde og smagfulde coleslaw uden sukker, næste gang du mangler noget lækkert tilbehør til din hovedret.

Prøv fx coleslaw-opskriften som alternativt tilbehør til følgende burger-opskrifter:

God fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfor…”

5 from 1 reviews
Coleslaw - Sprød og smagfuld Low-Carb opskrift uden sukker
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 500 gram hvidkål (spidskål kan også anvendes)
  • 1 stor gulerod
Dressing
  • 2 dl Creme fraiche/Græsk yoghurt (eller let yoghurt for færre kalorier)
  • 2-3 spsk Hjemmelavet mayonnaise eller færdigkøbt fx Hellmann's mayonnaise
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • ½ økologisk citron - Skal og saft skal anvendes
  • Friskkværnet sort peber
  • Hav- eller stensalt
Tilberedning
  1. Snit hvidkålen i fine strimler med en skarp kniv. Foretrækker du hvidkålen hakkes eller rives i stedet for, gør du naturligvis det. Smag og behag.
  2. Skræl gulroden og riv den med et juliennejern, en spiralizer eller lignende. Synes du strimlerne bliver en kende for lange, så hak strimlerne groft med en kniv efterfølgende.
  3. Bland alle ingredienserne til dressingen i en skål for sig og smag til med citron, salt og peber. Smag ti Hvis du fx ikke har brug for coleslaw til fire personer, som denne opskrift beskriver, så nøjes fx med at blande hvidkål,gulerod og dressing til to personer og gem så resten i separate skåle i køleskabet. På den måde opnår du det lækreste resultat, når du indenfor nogle dage vil spise resten af din lækre coleslaw.
  4. Når dressing, hvidkål og gulerod, er vendt godt sammen, kan du serveres din coleslaw til fx pulled pork, frikadeller, farsbrød og meget andet.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here