Hjemmelavet Coleslaw » En sund tilbehørsopskrift uden sukker!

Hjemmelavet Coleslaw » En sund tilbehørsopskrift » uden sukker!
Hjemmelavet Coleslaw » En sund tilbehørsopskrift » uden sukker!

Har du prøvet coleslaw som tilbehør?

Prøv min nemme og lækre tilbehørsopskrift på hjemmelavet coleslaw helt uden sukker » Perfekt til burgere, sandwiches og pulled pork

Coleslaw kan laves på flere måder. I de fleste coleslaw-opskrifter tilsættes der en del sukker, hvilket naturligvis giver et sødt pift til din hjemmelavede coleslaw. Drop sukkeret og spar kalorierne, for denne coleslaw uden sukker smager lige så fantastisk.

I opskriften, får du min favoritopskrift på hjemmelavet coleslaw, som du må love mig at prøve næste gang du mangler lækkert tilbehør til din hovedret.

Coleslaw passer fantastisk godt til følgende mad:

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Hjemmelavet Coleslaw » En sund tilbehørsopskrift » uden sukker!
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 500 gram hvidkål (spidskål kan også anvendes)
  • 1 stor gulerod
Coleslaw dressing
  • 2 dl creme fraiche eller græsk yoghurt (let yoghurt kan anvendes for færre kalorier)
  • 2-3 spsk mayonnaise
  • 2 tsk hvidvinseddike (kan udelades)
  • ½ økologisk citron - Skal og saft skal anvendes
  • ½ tsk peber (gerne friskkværnet)
  • 1 tsk salt
Sådan gør du:
  1. Snit hvid- eller spidskålen i fine strimler med en skarp kniv eller riv kålen på et mandolinjern. Foretrækker du hvidkålen hakkes eller rives i stedet for, gør du naturligvis det.
  2. Skræl gulroden, og riv den med et juliennejern, en spiralizer eller snit strimlerne med en kniv.
  3. Bland alle ingredienserne til dressingen i en skål for sig og smag til med citron, salt og peber.
  4. Hvis du fx ikke har brug for coleslaw til fire personer, som denne opskrift beskriver, så bland blot halvdelen af hvidkål og gulerod med halvdelen af dressingen. Gem herefter resten i separate skåle i køleskabet, så opnår du, det lækreste resultat dagen efter.
  5. Når dressing, hvidkål og gulerod, er vendt godt sammen, er din hjemmelavede coleslaw klar til at blive serveret til fx pulled pork, frikadeller, farsbrød og meget andet.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her