Forloren hare » Den bedste opskrift på saftigt, baconsvøbt farsbrød

Forloren hare » Den bedste opskrift på saftigt, baconsvøbt farsbrød
Forloren hare » Den bedste opskrift på saftigt, baconsvøbt farsbrød

Hva’ siger du til forloren hare?

Prøv den bedste opskrift på forloren hare, og nyd et saftigt, baconsvøbt farsbrød med ost og bacontern, der smager så fuglene synger!

Ikke meget slår smagen ved et baconsvøbt farsbrød med friske klumper mozzarellaost, sprøde bacontern, løg og hvidløg… Wauw, I love it!

Pssst… I opskriften får du et tip til en nem og smagfuld sauce, hvis du påtænker at gå ALL-IN i smagseuforien, så dine smagsløg sendes til de mest fantastisk himmelstrøg.

Ja, sovs er typisk en energitæt madvare. Sovsen her laves af overskydende stegesky, baconfedt, fedt fra farsbrødet, samt fløde. Det smager himmelsk, men gør sovsen utrolig energitæt. Undlad den eller øv dig i at nyde lidt sovs i en sund mængde.

 

Hvilket tilbehør passer godt til forloren hare?

Det gør rigtigt meget, men for at gøre det nemmere for dig, har jeg her listet nogle af mine personlige favoritter, som du kan servere til forloren hare / baconsvøbt farsbrød.

Udforsk selv resten af mine nemme og lækre tilbehørsopskrifter her…  

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Forloren hare » Den bedste opskrift på saftigt, baconsvøbt farsbrød
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 1000 gram hakket kalv- og flæskekød
  • 100 gram bacon i tern
  • 200 gram bacon i skiver
  • 125 gram frisk mozzarellaost (alternativt kan revet ost anvendes)
  • 1 æg
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg (kan udelades)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Nem flødesauce til forloren hare & farsbrød
  • ½ liter piskefløde (kan udskiftes med cremefine 7% for færre kalorier)
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande, giv den høj varme, og steg baconternene sprøde.
  2. Snit løget fint, pres hvidløgsfedene og svits begge dele sammen med baconternene i de sidste minutter af stegetiden.
  3. Tænd ovnen på 200 gradervarmluft.
  4. Grib en stor skål, og rør kalve- og flæskefarsen sammen med den sprøde bacon, løg, hvidløg, æg, salt, peber og små stykker frisk mozzarellaost(ryk eller skær stykker af den friske klump mozzarella).
  5. Grib et ildfastfad i en passende størrelse, form farsbrødet og anbring det i det ildfaste fad. Beklæd farsbrødet med skiver af bacon. Sørg for baconstykkerne overlapper hinanden. Hvis du ønsker at lave en nem flødesauce til den forlorne hare, tilsætter du blot en halv liter fløde til det ildfaste fad.
  6. Bag herligheden i ovnen i 40-50 minutter. Anvender du et stegetermometer, skal centertemperaturen snige sig op på 78°C.
  7. Tag den forlorne hare ud af ovnen. Skær den i passende skiver. Kør flødesaucen igennem en si, smag den til med salt, peber, evt. lidt bouillon og et snip kulør, og server flødesaucen til din forlorne hare.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

4 KOMMENTARER

  1. Hejsa jeg har i dag prøvet forloren hare .
    Så lækker smag..
    Og knækbrød.. som skal smager senere ..
    Tak for du er her

  2. Kære Johnny.
    Fantastisk opskrift med lækker mos og dejlig sovs og rødkålssalat. Hvad kan man ønske sig mere til en skøn weekend middag.
    Tak for din glæde og inspiration

Please enter your comment!
Please enter your name here