Ovnbagte peberfrugter med kylling, flødeost og mozzarellaost

Ovnbagte peberfrugter med kylling, flødeost og mozzarellaost
Ovnbagte peberfrugter med kylling, flødeost og mozzarellaost

Har du smagt ovnbagte peberfrugter?

Prøv min nemme og anbefalelsesværdige madopskrift på ovnbagte peberfrugter med kylling, flødeost og mozzarellaost

Når der er peberfrugter på tilbud, køber jeg gerne stort ind. Jeg elsker nemlig at lave ovnbagte peberfrugter, som dem her med kylling, flødeost og revet mozzarellaost.

 

Hvorfor er ovnbagte peberfrugter ideel gæstemad?

Du kender sikkert godt det der med at stå i køkkenet alt for meget, når gæsterne er kommet på besøg? Det er langt fra optimalt, hvis du spørger mig. Mere optimalt er, at vi har tid og overskud til at være sammen med de skønne gæster, vi har inviteret.

Præcis det valg kan du selv tage styringen over. Sørg for at vælge måltider, som tillader dig at forberede størstedelen, inden gæsterne ankommer. På den måde skal du blot bruge et minimum af tid på madlavningen, når gæsterne er ankommet.

Fx kan 95% af opskriften her forberedes inden gæsterne ankommer. Du skal blot tilberede de fyldte peberfrugter i ovnen 20-30 minutter inden spisetid. Det er smart gæstemad 😀

 

3 stærke bud på tilbehør til de fyldte peberfrugter

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Ovnbagte peberfrugter med kylling, flødeost og mozzarellaost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 4 peberfrugter
  • 600 gram kyllingbryst
  • 50 gram flødeost (jeg anvendte pikant udgaven)
  • 50 gram revet mozzarellaost
  • 1 dusk frisk basilikum
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Snit kyllingbrystfileterne i mindre stykker, og hæld stykkerne i en skål. Finsnit basilikumdusken og tilføj det til skålen med kylling. Tilsæt derefter flødeost, salt og peber, og rør alle ingredienserne godt sammen.
  3. Halver de fire peberfrugter med en kniv fra stilk mod spidsen af peberfrugten, og rens alle halvdelene for kerner.
  4. Fordel skålens indhold ligeligt i de otte halve peberfrugter, og top hver af peberfrugterne af med revet mozzarellaost.
  5. Anbring peberfrugterne på en bageplade, og sæt bagepladen i ovnen. Tilbered peberfrugterne i 20-30 minutter, hvorefter de er klar til servering.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

 

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her