Ovnbagte peberfrugter med kylling, flødeost, basilikum og mozzarellaost

Ovnbagte peberfrugter med kylling, flødeost, basilikum og mozzarellaost
Ovnbagte peberfrugter med kylling, flødeost, basilikum og mozzarellaost

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Nemt og anbefalelsesværdigt måltid…

Når der er peberfrugter på tilbud, køber jeg gerne stort ind, for jeg elsker at lave ovnbagte peberfrugter, som dem her med kylling, flødeost, basilikum og revet mozzarellaost.

Hvorfor er ovnbagte peberfrugter ideel gæstemad?

Du kender sikkert godt det der med at stå i køkkenet alt for meget, når gæsterne er kommet på besøg? Det er langt fra optimalt, hvis du spørger mig. Mere optimalt er, at vi har tid og overskud til at være sammen med de skønne gæster, vi har inviteret.

Præcis det valg kan du selv tage styringen over. Sørg for at vælge måltider, som tillader dig at forberede størstedelen, inden gæsterne ankommer. På den måde skal du blot bruge et minimum af tid på madlavningen, når gæsterne er ankommet.

Fx kan 95% af opskriften her forberedes inden gæsterne ankommer. Du skal blot tilberede de fyldte peberfrugter i ovnen 20-30 minutter inden spisetid. Det er smart gæstemad 😀

 

3 stærke bud på tilbehør til de fyldte peberfrugter

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Ovnbagte peberfrugter med kylling, flødeost, basilikum og mozzarellaost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 4 peberfrugter
  • 600 gram kyllingbryst
  • 50 gram flødeost (jeg anvendte pikant udgaven)
  • 50 gram revet mozzarellaost
  • 1 dusk frisk basilikum
  • 1 tsk Salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Snit kyllingbrystfileterne i mindre stykker, og hæld stykkerne i en skål. Finsnit basilikumdusken og tilføj det til skålen med kylling. Tilsæt derefter flødeost, salt og peber, og rør alle ingredienserne godt sammen.
  3. Halver de fire peberfrugter med en kniv fra stilk mod spidsen af peberfrugten, og rens alle halvdelene for kerner.
  4. Fordel skålens indhold ligeligt i de otte halve peberfrugter, og top hver af peberfrugterne af med revet mozzarellaost.
  5. Anbring peberfrugterne på en bageplade, og sæt bagepladen i ovnen. Tilbered peberfrugterne i 20-30 minutter, hvorefter de er klar til servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Please enter your comment!
Please enter your name here