Saftig hamburgerryg med smør og blandet salat med frisk mozzarella

Saftig hamburgerryg med smør og blandet salat med frisk mozzarella
Saftig hamburgerryg med smør og blandet salat med frisk mozzarella

Nyd en super saftig hamburgerryg med grønt

Prøv en enkel og smagfuld opskrift på saftig hamburgerryg med smør og blandet salat med frisk mozzarella » Klassisk lækker mad

Nogle dage er enkeltheden i en omgang kogt hamburgerryg med smør og sprød blandet salat, lige præcis hvad jeg elsker allermest. Måske du kender følelsen?

Tilberedningen kan klares forholdsvist kvikt, hvilket gør opskrift god at hive frem på dage, hvor lysten til store gastronomiske udfoldelser ikke er til stede. Nåh, dem har du også.

Smør på hamburgerryggen gør den usund, ikke sandt?

Nope, bare fordi en madvare berører smør eller noget andet, du har puttet i din forbudt-, usund- og forkert-kasse, bliver den “sunde” madvare ikke usund. Hvorvidt noget er sundt eller usundt for dig, vil altid handle om mængden og konteksten, hvor i du indtager det.

Zoom lige ud engang. Alt vi spiser indgår i en større sammenhæng. Hvis du ønsker at komme i form og få bedre styr på vægten, så afgøres dit resultat af en helhed. Du skal fastholde et kalorieunderskud over tid – 1 time, 1 døgn eller 1 dag er ikke nok.

Forkæl derfor gerne de varme skiver hamburgerryg med lidt smør og havsalt, det smager herligt! Men vær OBS på mængderne, du anvender i din mad og måltider.

SE OGSÅ: SLIP DIN MADSTRESS, FÅ MADRO OG HOLDBART VÆGTTAB

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftig hamburgerryg med smør og blandet salat med frisk mozzarella
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 600 gram hamburgerryg
  • 2 laurbærblade
  • 1 liter vand
  • Serveres evt. med lidt smør (lav evt. en kryddersmør, hvidløgssmør eller lignende)
Blandet salat med mozzarella
  • ½ Iceberg eller andet salat
  • ½ agurk
  • 1 peberfrugt
  • 5 små tomater
  • 1 klump frisk mozzarella
Sådan gør du:
Sådan laver du den perfekte kogte hamburgerryg
  1. Grib en passende størrelse gryde og læg hamburgerryggen og laurbærblade i gryden. Fyld gryden med vand, så hamburgerryggen er tildækket.
  2. Bring vandet i kog. Når vandet koger, skrues der ned på middel til lav varme og lad hamburgerryggen koge videre i 20 minutter tildækket med låg.
  3. Efter 20 minutter tages gryden af varmen. Hamburgerryggen skal nu have lov at trække i vandet i yderligere 25 minutter, hvorefter den tages op og skæres ud.
  4. Server evt. hamburgerryggen med lidt smør.
Sådan laver du en nem blandet salat med frisk mozzarellaost
  1. Skyl og snit iceberg, agurk, peberfrugt, og cocktailtomater og bland det i en skål. Skær den friske mozzarella i tynde skiver og anret det på den blandede salat.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here