Har du smagt maxi-hakkebøffer?
Prøv min opskrift på saftige maxi-hakkebøffer med sprødstegt bacon og mozzarellaost næste gang du har lyst til en “LUKSUS” hakkebøf
Mon ikke de fleste af os elsker Dansk bøf med bløde løg? En traditionel hakkebøf smager skønt, men jeg har testet en masse “opgraderede” variationer af hakkebøffen, og bl.a. denne opskrift på hakkebøf udfordrer og slår en helt almindelig Dansk hakkebøf.
Når menuen står på hakkedrenge, ender jeg som regel med at lave en ny og smagsmæssig spændende version af hakkebøffen. Men ind i mellem får kreativiteten en pause, og så hiver jeg opskriften på de her maxi-hakkebøffer frem, for de er altid en familiefavorit.
LAD DIG OGSÅ INSPIRERE AF: MINE OVER 100 TILBEHØRSOPSKRIFTER
Her finder du mine bedste opskrifter på hakkebøffer
Udover denne her favoritopskrift på hakkebøffer, så prøv mine andre favoritter her.
- Smagfulde græske hakkebøffer med oliven og feta, dertil bønne-tomatsalat
- Smagfulde bacon-hakkebøffer i cremet paprika-flødesovs
- Hakkebøffer i sovs af kokosmælk med bløde løg og blomkåls-spinatmos
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 500 gram hakket oksekød
- 50 gram revet mozzarellaost (kan moderes, hvis du ønsker at reducere kalorier)
- 100 bacon i tern (kan moderes, hvis du ønsker at reducere kalorier)
- 1 løg
- 1 tsk salt
- ½ tsk friskkværnet sort peber
- ½ tsk paprika
- Tag en stor pande, og steg baconternene sprøde ved middel til høj varme.
- Når baconternene er sprøde, tages de forsigtigt af panden og lægges til afkøling på køkkenrulle. Hæld noget af de overskydende baconfedt væk fra panden (hvis du ønsker færre kalorier), og brug så samme pande til stegning af maxi-hakkebøfferne.
- Skræl og snit løget fint, og bland det i en skål med oksefarsen, halvdelen af mozzarellaosten, de sprødstegte bacontern, paprika, salt og peber.
- Form fire store hakkebøffer af den blandede oksefars. Steg dine oste- og baconfyldte maxi-hakkebøffer gyldne på panden med det resterende baconfedt i cirka 3-4 minutter pr. side alt afhængigt af tykkelsen.
- I sidste minut af tilberedningen vendes maxi-hakkebøffer rundt, og resten af mozzarellaosten fordeles på de fire hakkebøffer, så mozzarellaosten smelter over de fire maxi-hakkebøffer.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LCHF | LOW-CARB | KETOGENIC
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]
Jeg hr prøvet mange Pinterest opskrifter men netop de her maxibøffer har jeg ikke prøvet. Men den ser jeg frem til.. Venlig Hilsen Jytte
Det lyder dejligt. Glæd dig de Maxibøffer er lækre 😉
God fornøjelse og tak fordi du følger LEVBEDRE.DK