
Hvad siger du til saftige maxi-bøffer?
Prøv opskriften på de saftige maxi-bøffer med sprødstegte bacontern og mozzarellaost næste gang du har lyst til en lækker hakkebøf
Elsker de fleste ikke en god dansk bøf med bløde løg? En traditionel hakkebøf smager da også herligt, men efter at have testet en masse “opgraderede” variationer af hakkebøffen, er det tvivlsomt om jeg vender tilbage til at lave en helt almindelig danske hakkebøf igen.
Når menuen står på hakkedrenge, ender jeg som regel med at lave en ny og smagsmæssig spændende version af hakkebøffen. Der er dog enkelte undtagelser, hvor kreativiteten får en pause, og så står den på Maxi-bøffer klart er blevet en familiefavorit herhjemme.
Tjek også et par af de andre lækre hakkebøf-opskrifter ud her :
- Smagfulde græske hakkebøffer med oliven og feta, dertil bønne-tomatsalat
- Chili-Cheese hakkebøf med dampet asparges og blomkål
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
Saftige maxi-bøffer med sprødstegte bacontern og mozzarellaost
Forfatter: Johnny Christensen
Hands-on tid:
Tilberedningstid:
Total tid:
Antal portioner: 2-4
Ingredienser:
- 500 gram hakket oksekød
- 50 gram revet mozzarellaost (kan moderes, hvis du ønsker at reducere kalorier)
- 100 bacon i tern (kan moderes, hvis du ønsker at reducere kalorier)
- 1 løg
- 1 tsk salt
- ½ tsk friskkværnet sort peber
- ½ tsk paprika
Sådan gør du:
- Tag en stor pande og steg baconternene sprøde ved middel til høj varme.
- Når baconternene er sprøde, tages de forsigtigt af panden og lægges til afkøling. Efterlad det smagfulde baconfedt på panden, det skal maxi-bøfferne steges sprøde og lækre i.
- Skræl og snit løget fint, og bland det i en skål med oksefarsen, ¾ dele(75g) af mozzarellaosten, de sprødstegte bacontern, paprika, salt og peber.
- Af maxi-farsen laves der fire store bøffer. Steg dine oste- og baconfyldte maxi-bøffer gyldne i baconfedtet i cirka 3-4 minutter per side alt afhængigt af tykkelsen.
- I sidste minut af tilberedningen vendes maxi-bøfferne rundt og resten af mozzarellaosten fordeles på de fire bøffer, så det smelter over de fire maxi-bøffer.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LCHF | LOW-CARB | KETOGENIC
– Bon appétit –
Jeg hr prøvet mange Pinterest opskrifter men netop de her maxibøffer har jeg ikke prøvet. Men den ser jeg frem til.. Venlig Hilsen Jytte
Det lyder dejligt. Glæd dig de Maxibøffer er lækre 😉
God fornøjelse og tak fordi du følger LEVBEDRE.DK
Hvad sovs vil være passende til denne dejlige lækre bøf.
Hej Per,
En pandesovs fra stegningen smager fantastisk, MEN personligt ville jeg ikke lave, spise og nyde sovs til en bøf som denne af to grunde.
1) Bøffen er fuld af smag, saft og har næsten indbygget oste-baconsovs qua ingredienserne.
2) Det vil gøre bøfferne / retten meget mere energitæt/kalorieholdig, og vil ikke hjælpe mig ift. balancen i måltidet og min sundhed, at tilføre sovs oven i.
Giver det mening? Valget er naturligvis frit for alle 😀
Hej Johnny.
Tak for info.
Ja, bøffen er fantastisk lækker, har selv nydt den uden sovs.
Lavede bøffen til mine børnebørn, og så kom spørgsmålet ” morfar hvor er sovsen “
Haha, herligt 🙂
Når vi vænner os til noget, så undrer vi os, når sovsen ikke er der 😉
Fint, at vise dem vejen til livretter – også dem uden sovs 😀
Tak for feedback Per