Saftige maxi-bøffer med sprødstegte bacontern og mozzarellaost

Saftige maxi-bøffer med sprødstegte bacontern og mozzarellaost - LCHF / Low-Carb
Saftige maxi-bøffer med sprødstegte bacontern og mozzarellaost - LCHF / Low-Carb

4 Personer

Hands-on tid:  10min – Total tid:  20min
LCHF | LOW-CARB | KETOGENIC

Nemt og lækkert…

Elsker de fleste ikke en god dansk bøf med bløde løg? En traditionel hakkebøf smager da også herligt, men efter at have testet en masse “opgraderede” variationer af hakkebøffen, er det tvivlsomt om jeg vender tilbage til at lave en helt almindelig danske hakkebøf igen.

Når menuen står på hakkedrenge, ender jeg som regel med at lave en ny og smagsmæssig spændende version af hakkebøffen. Der er dog enkelte undtagelser, hvor kreativiteten får en pause, og så står den på Maxi-bøffer klart er blevet en familiefavorit herhjemme.

Tjek også et par af de andre lækre hakkebøf-opskrifter ud her :

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftige maxi-bøffer med sprødstegte bacontern og mozzarellaost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2-4
 
Ingredienser
  • 500 gram hakket oksekød
  • 100 gram revet mozzarellaost (kan moderes, hvis du ønsker at spare kalorier)
  • 100 bacon i tern (kan moderes, hvis du ønsker at spare kalorier)
  • 1 løg
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • ½ tsk paprika
Tilberedning
  1. Tag en stor pande og steg baconternene sprøde ved middel til høj varme.
  2. Når baconternene er sprøde, tages de forsigtigt af panden og lægges til afkøling. Efterlad det smagfulde baconfedt på panden, det skal maxi-bøfferne steges sprøde og lækre i.
  3. Skræl og snit løget fint, og bland det i en skål med oksefarsen, ¾ dele(75g) af mozzarellaosten, de sprødstegte bacontern, paprika, salt og peber.
  4. Af maxi-farsen laves der fire store bøffer. Steg dine oste- og baconfyldte maxi-bøffer gyldne i baconfedtet i cirka 3-4 minutter per side alt afhængigt af tykkelsen.
  5. I sidste minut af tilberedningen vendes maxi-bøfferne rundt og resten af mozzarellaosten fordeles på de fire bøffer, så det smelter over de fire maxi-bøffer.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here