Saftige maxi-hakkebøffer med sprødstegt bacon og mozzarellaost

Saftige maxi hakkebøffer med sprødstegt bacon og mozzarellaost
Saftige maxi hakkebøffer med sprødstegt bacon og mozzarellaost

Kunne du spise de saftige maxi-hakkebøffer?

Prøv opskriften på saftige maxi-hakkebøffer med sprødstegt bacon og mozzarellaost næste gang du har lyst til en lækker luksus hakkebøf

Mon ikke de fleste af os elsker Dansk bøf med bløde løg? En traditionel hakkebøf smager skønt, men jeg har testet en masse “opgraderede” variationer af hakkebøffen, og bl.a. denne opskrift på hakkebøf udfordrer og slår en helt almindelig Dansk hakkebøf.

Når menuen står på hakkedrenge, ender jeg som regel med at lave en ny og smagsmæssig spændende version af hakkebøffen. Men ind i mellem får kreativiteten en pause, og så hiver jeg opskriften på de her maxi-hakkebøffer frem, for de er altid en familiefavorit.

Her finder du mine bedste opskrifter på hakkebøffer

Udover denne her favoritopskrift på hakkebøffer, så prøv mine andre favoritter her.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftige maxi-hakkebøffer med sprødstegt bacon og mozzarellaost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2-4
 
Ingredienser:
  • 500 gram hakket oksekød
  • 50 gram revet mozzarellaost (kan moderes, hvis du ønsker at reducere kalorier)
  • 100 bacon i tern (kan moderes, hvis du ønsker at reducere kalorier)
  • 1 løg
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • ½ tsk paprika
Sådan gør du:
  1. Tag en stor pande, og steg baconternene sprøde ved middel til høj varme.
  2. Når baconternene er sprøde, tages de forsigtigt af panden og lægges til afkøling på køkkenrulle. Hæld noget af de overskydende baconfedt væk fra panden (hvis du ønsker færre kalorier), og brug så samme pande til stegning af maxi-hakkebøfferne.
  3. Skræl og snit løget fint, og bland det i en skål med oksefarsen, halvdelen af mozzarellaosten, de sprødstegte bacontern, paprika, salt og peber.
  4. Form fire store hakkebøffer af den blandede oksefars. Steg dine oste- og baconfyldte maxi-hakkebøffer gyldne på panden med det resterende baconfedt i cirka 3-4 minutter pr. side alt afhængigt af tykkelsen.
  5. I sidste minut af tilberedningen vendes maxi-hakkebøffer rundt, og resten af mozzarellaosten fordeles på de fire hakkebøffer, så mozzarellaosten smelter over de fire maxi-hakkebøffer.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | LOW-CARB | KETOGENIC

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

2 KOMMENTARER

  1. Jeg hr prøvet mange Pinterest opskrifter men netop de her maxibøffer har jeg ikke prøvet. Men den ser jeg frem til.. Venlig Hilsen Jytte

Please enter your comment!
Please enter your name here