STILLESIDDENDE ARBEJDE (AF OG TIL) ER OGSÅ HELT FINT

ER STILLESIDDENDE ARBEJDE SKIDT?

For meget stillesiddende arbejde er ikke just sundhedsfremmende, og mange oplever, ud over en lavere forbrænding, rygsmerter heraf

Alle vegne hører vi om, hvor vigtigt det er for os at huske en varieret arbejdsstilling i løbet af arbejdsdagen: “Husk at stå op i løbet af dagen”, “Brug hæve-/sænkebordet”, “Sid ikke for meget ned” osv., og det er fornuftigt langt hen ad vejen.

PRØV OGSÅ: 16 HELKROPS STRÆKØVELSER PÅ 5 MIN (HJEMMETRÆNING)

Ingen er nok heller ikke uenige i, at de fleste mennesker også mest udfordret af at få stået mere op, end at sidde ned i løbet af arbejdsdagen.

Vores ryg, krop og sundhed har godt af en varieret arbejdsstilling i løbet af dagen, men her kommer pointen.

SE OGSÅ: HJEMMETRÆNING FOR VÆGTTAB » BEGYNDERPROGRAM

 

FRA HVAD TIL HVORDAN

Ligesom med alt andet vi ønsker at opbygge gode vaner omkring, er implementeringen af budskabet i hverdagen ofte sværere end som så. “HVORDAN vi lykkes” er typisk langt vigtigere, end budskabets indhold i sig selv: “HVAD vi ønsker at opnå”.

HVORFOR? Hvis ikke vi formår at holde ved de gode vaner fx om at stå mere op i løbet af dagen, så har vi ikke resultaterne og de sundhedsfremmende effekter på den lange bane.

Tænk over følgende perspektiver:

» Enhver kan stå op at arbejde en enkelt dag…
» Enhver kan børste tænder en enkelt dag…
» Enhver kan støvsuge en enkelt gang…

MEN intet af ovenstående passer på ryggen, tænderne eller sikrer et rent hjem på den lange bane. En enkelt gang (eller nogle få) gør ingen reel forskel.

SE OGSÅ: JO, LIDT MOTION ER MEGET BEDRE END INGENTING…

 

LÆR AT HOLDE VED DINE GODE VANER

Evner vi ikke at holde fast ved vores gode, støttende og sundhedsfremmende vaner på den lange bage fx at bruge hæve-/sænkebordet, så batter det ingenting.

Desværre, fremstilles sundhedsfremmende budskaber og tiltag ofte i et lys, hvor mere ALTID er bedre. Dette “lys” kan desværre nemt blive årsagen til, at vi ikke formår at holde ved de sundhedsfremmende budskaber og tiltag på den lange bane.

HVORFOR? Fordi budskaber, tiltag og indsatsområder kun er viden om, “HVAD” vi skal gøre mere af, men ikke løsningen på “HVORDAN” vi lykkes med at omsætte de gode intentioner – i den virkelige verden.

SE OGSÅ: GØR DIT VÆGTTAB (LIDT) NEMMERE, BEGYND PÅ DET HER

 

HVAD GØR VI SÅ FOR AT LYKKES?

Et resultat i den virkelige verden skabes gennem handling, mens holdbare resultater afgøres af vedholdenheden i de resultatskabende handlinger.

Vores evne til at skabe “gode” vaner, der fastholder og gentager de resultatskabende handlinger og indsatser, vil i sidste ende afgøre vores succes. Vores succes afgøres altså mere af “HVORDAN” (metoden), og kun mindre grad af “HVAD” (viden).

I over 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker, der (også) har prøvet “alt”, til (endelig) at skabe holdbare resultater.

Som adfærdsekspert, vanecoach og mentaltræner klæder jeg dig på med vejledning, viden og værktøjer til at omsætte dine gode intentioner til handling og holdbare resultater. Jeg lærer mennesker at nå i mål og få holdbare resultater – i den virkelige verden!

SE OGSÅ: FALDER DU NEMT I “DET ER SLET IKKE NOK”-FÆLDEN?

*************

Livet er ikke en kort sprint, men et langt Marathon. Hellere starte i det små og bygge gradvist på, så vi kan holde ved de gode vaner resten af livet.

*************

LÆS DE TO LINJER OVENFOR 2 GANGE

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her