Sprød rødkåls-squashsalat med frisk persille, valnødder og lime

Sprød rødkåls-squashsalat med frisk persille, valnødder og lime
Sprød rødkåls-squashsalat med frisk persille, valnødder og lime

4 Personer

Hands-on tid:  15min – Total tid:  15min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Skøn juleagtig salat…

Jeg synes denne nemme og sprøde rødkålssalat, er et lækkert bud på et alternativ til traditionel rødkål eller blot som ekstra tilbehør til fx flæskesteg.

Rødkålssalaten går ligeledes godt til mange andre retter. Sidst jeg lavede rødkålssalaten, var som tilbehør til ovnstegt flæsk med persillesovs, dampet broccoli. Jeg anvendte dog gul peberfrugt istedet for squash, hvilket også er lækkert.

Pssst… Kan du ikke få rødkål eller rød spidskål på denne tid af året, kan du så let som ingenting erstatte den røde kål med almindeligt spidskål. Det smager også super skønt!

Jeg håber rødkålssalaten fanger din interesse, og du er lige så vild med den som mig.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprød rødkåls-squashsalat med frisk persille, valnødder og lime
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • ⅓ rødkål
  • 1 squash
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 1 økologisk lime
  • 1 håndfuld valnødder
  • Ekstra jomfru olivenolie
Tilberedning
  1. Skyl rødkål og riv det på et mandolinjern på tyndeste indstilling. Hæld rødkålen i et serveringsfad.
  2. Skyl squashen og riv den i stave på mandolinjernet. Alternativt kan rødkål og squash snittes i hånden. Hæld stavene i et serveringsfad.
  3. Skyl og snit persillen fint, og hæld det i serveringsfadet.
  4. Skyl og riv skallen fra lime ud over ingredienserne i serveringsfadet. Når skallen er revet af limen, fjernes skallen og inderkødet skæres i små tern og hældes i serveringsfadet med rødkålssalaten.
  5. Top af med groft hakkede valnødder, og server med ekstra jomfru olivenolie.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor.

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here