
Server en sprød rødkåls-squashsalat som tilbehør
Prøv denne sprøde rødkåls-squashsalat med frisk persille, valnødder og lime som nemt og lækkert tilbehør til dine personlige madfavoritter
Jeg synes denne nemme og sprøde rødkålssalat, er et lækkert bud på et alternativ til traditionel rødkål eller blot som ekstra tilbehør til fx flæskesteg.
Rødkålssalaten går ligeledes godt til mange andre retter. Sidst jeg lavede rødkålssalaten, var som tilbehør til ovnstegt flæsk med persillesovs, dampet broccoli. Jeg anvendte dog gul peberfrugt i stedet for squash, hvilket også er lækkert.
Pssst… Kan du ikke få rødkål eller rød spidskål på denne tid af året, kan du så let som ingenting erstatte den røde kål med almindeligt spidskål. Det smager også super skønt!
Jeg håber rødkålssalaten fanger din interesse, og du er lige så vild med den som mig.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- ⅓ rødkål, rød spidskål, hvidkål eller spidskål
- 1 squash
- 1 håndfuld frisk persille
- 1 økologisk lime
- 1 håndfuld valnødder
- Skyl rødkål og riv det på et mandolinjern på tyndeste indstilling. Hæld rødkålen i et serveringsfad.
- Skyl squashen og riv den i stave på mandolinjernet. Alternativt kan rødkål og squash snittes i hånden. Hæld stavene i et serveringsfad.
- Skyl og snit persillen fint, og hæld det i serveringsfadet.
- Skyl og riv skallen fra lime ud over ingredienserne i serveringsfadet. Når skallen er revet af limen, fjernes skallen og det inderste af limekødet og skæres i små tern. Tilføj det til serveringsfadet med rødkålssalaten.
- Top af med groft hakkede valnødder.
Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet
LCHF | PALEO | LOW-CARB
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor.
– Bon appétit –