Sprøde mandel-hasselnød cookies uden mel og sukker » Low-Carb/LCHF

Knasende sprøde mandel-hasselnød småkager - Low-Carb / LCHF Cookies
Knasende sprøde mandel-hasselnød småkager - Low-Carb / LCHF Cookies

10 – 15 mandel-hasselnød cookies

Hands-on:  10min – Total tid:  25min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Uhm… Duften af friskbagte småkager

Dagens opskrift på superlækre nøddesmåkager helt uden sukker, mel og gluten, er helt klart en af mine top-favoritter, når der ind i mellem skal diskes op med Low-Carb / LCHF lækkerier.

Kaffen skal jo ind i mellem forkæles lidt ekstra, og hvilket bedre valg, end at forkæle kaffen med en knasende sprød Low-Carb småkage, som forkæler smagsløgende i fulde drag.

Tip! Minimer enhver indtagelse af kager, desserter og snacks, hvis du ønsker at optimere et forløb med vægttab. Gem istedet opskriften til du har opnået din idealvægt.

God fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfo

5 from 1 reviews
Knasende sprøde mandel-hasselnød småkager - Low-Carb / LCHF Cookies
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 15
 
Ingredienser
  • 3 dl Mandler
  • 125 g blødgjort smør
  • 50 g hasselnødder
  • 1 dl Sukrin gold
  • 1 dl Pofiber
  • 1 tsk Bagepulver (Vælg glutenfri)
  • 1 tsk Vaniljepulver
Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
  2. Hak mandler og hasselnødder med kniv eller i foodprocessor til de hakket fint, dog ikke pulveriseret.
  3. Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål.
  4. På en bageplade beklædt med bagepapir, formes 10-15 ensartede småkager.
  5. Bag dine mandel-hasselnød småkager i 10 - 15 minutter til de er gyldne.
  6. Vigtigt: Lad småkagerne afkøle på den bageplade de er tilberedt på. På den måde holder småkagerne formen indtil de kølet af og er blevet super sprøde.

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

6 KOMMENTARER

  1. Hej Johnny.
    Jeg prøvede de her forleden og må sige at jeg synes fornemmelsen af den knasende kolde sukrin ødelægger småkagen lidt for mig, men den har et godt “sprøde”. Mon man kan udskrifte sukrin gold med noget der ikke “knaser” så meget?

    God og inspirerende side du har 🙂

    • Hej Mette,

      Hvor skønt at høre du finder UPGRADED inspirerende – 1000 tak 😉

      Hmm… den “kolde” fornemmelse vil jeg give dig ret i. Sådan er det med sukker-alkoholer som sukrin.

      Jeg synes dog ikke at opleve den knasende fornemmelse du beskriver.

      – Kan der være noget i tilberedningen der er smuttet? Den knasende fornemmelse kan formentligt fjernes ved at anvende sukrin melis i stedet.

      Ha’ det fantastisk 🙂

Please enter your comment!
Please enter your name here