Sprøde spidskålswraps med smørstegt kylling, citruscreme og salat

Sprøde spidskålswraps med smørstegt kylling, citruscreme og salat
Sprøde spidskålswraps med smørstegt kylling, citruscreme og salat

Uhm… Sprøde spidskålswraps med kylling og salat

Prøv sprøde spidskålswraps med smørstegt kylling, citruscreme og salat, de er både nemme og lækre som sund frokost og mad på farten

Spidskålswraps er gået hen og blevet en familiefavorit hjemme hos os. Oftest foregår det sådan, at vi laver en masse lækkert fyld og anretter fyldet i små skåle på spisebordet.

Når maden serveres på denne måde, kan vi hver især fylde vores sprøde spidskålsblade med lige præcis det fyld, vi elsker allermest! – og så er alle glade! 

Her ud over siges det jo, at: “fingermad bare smager bedre”. Om der er noget om det, vil jeg lade dig selv afgøre.

 

Kan de sprøde spidskålswraps gode i madpakken?

Ja, tænk spidskålswraps ind, når du skal have mad med på farten. De er geniale at have med, for du kan spise dem med fingrene, og i langt de fleste tilfælde slippe afsted med det, uden at få “snaskede” fingre 😉

Tjek også mine andre opskrifter på spidskålswraps her:

 

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprøde spidskålswraps med smørstegt kylling, citruscreme og salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 600 gram kyllingebrystfilet
  • 2 spsk smør til stegning
  • 3 dl creme fraiche (kan udskiftes med light dressing for færre kalorier)
  • 1 økologisk citron
  • 8 spidskålsblade
  • 8 cocktail tomater
  • ½ iceberg salat
  • 10-15 cm agurk
  • 2-3 peberfrugter
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • + dine yndlingskrydderier til kyllingebrystfileterne
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande og smelt smørret ved middel til høj varme. Steg kyllingen i 5-7 minutter på side, alt afhængigt af tykkelsen på dine kyllingebrystfileter.
  2. Under stegningen, krydres kyllingen med salt, peber og evt. andre favoritkrydderier fra dit køkken.
  3. Bland creme fraiche med revet skal fra en hel citron, saften fra en halv citron, lidt stensalt og friskkværnet sort peber.
  4. Skyl og snit icebergsalat, agurk, cocktailtomater og peberfrugterne i små fine stykker.
  5. Server alle ingredienserne i små skåle eller fordel et lag citruscreme i alle spidskålsbladene og fyld dine spidskålswraps med tyndskåret slices af smørstegt kylling og sprød blandet salat.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here