Sprøde spidskålswraps med smørstegt kylling, citruscreme & blandet salat

Sprøde spidskålswraps med smørstegt kylling, citruscreme & blandet salat
Sprøde spidskålswraps med smørstegt kylling, citruscreme & blandet salat

Uhm… Sprøde spidskålswraps

Sprøde spidskålswraps med smørstegt kylling, citruscreme og blandet salat er både nemme og lækre som sund frokost og mad på farten

Spidskålswraps er gået hen og blevet en familie-favorit hjemme hos os. Oftest foregår det sådan, at vi laver en masse lækkert fyld og anretter fyldet i små skåle på spisebordet.

Når maden serveres på den måde, kan vi hver især fylde vores creme fraiche opsmurte spidskålsblade, med lige præcis det fyld vi elsker allermest! – Så er alle glade!

Tip! Tænk de her skønne wraps ind, når du skal have mad med på farten. De er super geniale at have med, for du kan spise dem med fingrene, og i langt de fleste tilfælde slippe afsted med det, uden at få “snaskede” fingre 😉

Tjek også de andre opskrifter på wraps, ved at klikke her… 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprøde spidskålswraps med smørstegt kylling, citruscreme & blandet salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 600 gram kyllingebrystfilet
  • 2 spsk smør til stegning
  • 3 dl creme fraiche (kan udskiftes med light dressing for færre kalorier)
  • 1 økologisk citron
  • 8 spidskålsblade
  • 8 cocktail tomater
  • ½ iceberg salat
  • 10-15 cm agurk
  • 2-3 peberfrugter
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
  • + dine yndlingskrydderier til kyllingebrystfiletterne
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande og smelt smøret ved middel til høj varme. Steg kyllingen i 5-7 minutter på side, alt afhængigt af tykkelsen på dine kyllingebrystfiletter. Under stegningen, krydres kyllingen med salt, peber og evt. andre favoritkrydderier fra dit køkken.
  2. Bland creme fraiche med revet skal fra en hel citron, saften fra en halv citron, lidt hav- eller stensalt og friskkværnet sort peber.
  3. Skyl og snit icebergsalat, agurk, cocktailtomater og peberfrugterne i små fine stykker.
  4. Server alle ingredienserne i små skåle eller fordel et lag citruscreme i alle spidskålsbladene og fyld wrapsene med tyndskåret slices af smørstegt kylling og sprød blandet salat.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here