Spidskålswrap med mousse af æg og torskerogn, dertil persillecreme og agurk

Spidskålswrap med æg og torskerognsmousse der til persille creme og agurk
Spidskålswrap med æg og torskerognsmousse der til persille creme og agurk

2-3 små wraps

Hands-on:  10min – Total tid:  10min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Er du ofte sulten, mens du er på farten?

Vi kan let miste overblikket over vores reelle madindtag, når vi er på farten. Det sker bl.a. fordi ikke er godt forberedte, og så fordi vi eksponeres for junkfood alle vegne. Det er altid muligt at fylde tanken med ringe mad fra tankstationen, grillbaren eller shoppen i lufthavn.

Junkfood, snack, slik, kager osv. er blandt de største syndere, når det handler om at sabotere vores gode intention om at have en sund kostmæssig energifordeling på farten.

Ansvaret for at være forberedte og spise sundt, havner altid på vores egne skuldre. Ingen tvinger os til at spise dårligt. De usunde vaner på farten, kan hurtigt sabotere dine ønsker, drømme, mål om en slank krop og godt helbred, tag ansvaret og gevind kontrollen.

Det er altså alfa omega, at du har en plan for madindtaget i løbet af dagen. Derfor får du her et nemt og mættende forslag, som du egner sig super godt til at have med på farten.

Jeg er vild med wraps i alle afskygninger, og hvis du vil tjekke mine andre opskrifter ud på wraps, kan du finde dem alle ved at klikke her »

Jeg elsker æg. Derfor besluttede jeg mig for, at lave en spidskålswrap med æg. Alle variationerne mætter virkeligt godt, og opgraderingen med æg, gør blot mætheden endnu bedre og så smager de her wraps altså helt fantastisk.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spidskålswrap med æg og torskerognsmousse der til persille creme og agurk
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
  • 2-3 blade spidskål (giver tilsvarende antal spidskålswraps)
  • 1 dåse torskerogn
  • 1 æg
  • ½ løg
  • 1 spsk smør (kan undlades ved brug af slip-let pande for færre kalorier)
  • 2 tsk citronsaft
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Persille creme og agurk
  • 2-3 spsk Creme fraiche (kan udskiftes med let yoghurt for færre kalorier)
  • 1 dusk frisk persille
  • 1 tsk citronsaft
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Fat en lille gryde og kog ægget i 6-7 minutter.
  2. Grib en skål, åben torskerognen og hæld bøttens indhold ned i en skål.
  3. Skræl og snit løget fint. Hæld det snittede løg, citronsaft salt og peber ned i skålen med torskerognen.
  4. Med en gaffel røres alle ingredienserne godt sammen.
  5. Grib en pande og smelt smøret ved middel til høj varme. Hæld skålens indhold ud på panden og steg alle ingredienserne i smøret. Vend jævnligt rundt i ingredienserne i 3-5 minutter.
  6. Når ægget er kogt færdigt, pilles skallen af og ægget tilsættes ingredienserne på panden eller i en skål. Tryk ægget i stykker med en gaffel, og vend ægget ind i torskerognsmoussen.
  7. Fyld den smørstegte torskerognmousse med æg i spidskålsbladende. Pak dine spidskålswraps forsigtigt, men fast omkring torskerognsmoussen.
Persille creme og agurk
  1. Rens og snit den friske persille. Grib en skål og bland persille med creme fraiche. Smag persillecremen til med citronsaft, friskkværnet sort peber og hav- eller stensalt.
  2. Agurken vaskes og snittes som vist i serveringsforslaget ovenfor.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here