Spidskålswraps med æg og torskerognsmousse, persillecreme og agurk

Spidskålswraps med æg og torskerognsmousse, persillecreme og agurk
Spidskålswraps med æg og torskerognsmousse, persillecreme og agurk

Prøv spidskålswraps med æg og torskerognsmousse

Spidskålswraps med æg og torskerognsmousse, persillecreme og agurk er en fantastisk madpakkeide og som frokost på farten

Vi kan let miste overblikket over vores reelle mad- og kalorieindtag, når vi er på farten. Ofte sker det bl.a., fordi vi ikke er forberedte, og fordi vi eksponeres for energitætte madvalg og junkfood alle vegne.

Vi snupper et par franske hotdogs på tankstationen, mens vi fylder benzin bilen. Snupper en snasket burger i byggemarkedets grillbar. Kører en stor kanelsnegl og en pose chips ned fra lufthavnsshoppen. Snupper endnu en færdigret fra butikkens køledisk osv.

Junkfood, snacks, slik, kager osv. er blandt de største benspændere, når det handler om at falde i fristelser på farten, fremfor at holde ved en kostmæssigt sund balance på farten.

 

Nej, der sker ikke noget ved at gøre det en gang imellem…

Det er ikke, det vi gør en gang imellem der vælter læsset (gør os overvægtige og dovne), det er det, vi gør størstedelen af tiden. Reducer i mængden af energitæt junk, du spiser og antallet af gange på en måned, du “falder i” gradvist. Tag små skridt fremad.

Ansvaret for at være forberedte og spise sundt, ligger i sidste ende på vores egne skuldre.

Ingen tvinger os til at spise meget og energitæt, selvom det fedmefremmende samfund ganske vidst gør det sværere. De usunde vaner på farten, kan hurtigt sabotere dine ønsker, drømme, mål om en slankere krop, et godt helbred og en vægt i balance.

Det er altså alfa omega, at du har en plan for madindtaget i løbet af dagen. Derfor får du her et nemt og mættende forslag, som du egner sig super godt til at have med på farten.

Jeg er vild med spidskålswraps i alle afskygninger, og hvis du vil tjekke mine andre opskrifter ud med spidskålswraps, så klik her »

Jeg elsker æg. Derfor besluttede jeg mig for, at lave en spidskålswraps med æg. Alle variationerne mætter virkeligt godt, og opgraderingen med æg, gør blot mætheden endnu bedre og så smager de her spidskålswraps altså helt fantastisk.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spidskålswraps med æg og torskerognsmousse, persillecreme og agurk
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
 • 2-3 blade spidskål (giver tilsvarende antal spidskålswraps)
 • 1 dåse torskerogn
 • 1 æg
 • ½ løg
 • 2 tsk citronsaft
 • ½ tsk salt
 • ½ peber
Persille creme og agurk
 • 2-3 spsk Creme fraiche (kan udskiftes med let yoghurt for færre kalorier)
 • 1 dusk frisk persille
 • 1 tsk citronsaft
 • Hav- eller stensalt
 • Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
 1. Fat en lille gryde og kog ægget i 6-7 minutter.
 2. Åben torskerognen og vend bøtten ud i en skål.
 3. Skræl løget og snit det fint. Hæld det snittede løg, citronsaft, salt og peber ned i skålen med torskerognen, og rør ingredienserne godt rundt i din torskerognsmousse med en gaffel.
 4. Nu kan du vælge at pandestege torskerognsmousse på en varm stegepande i nogle minutter, men du kan også sagtens udlade dette, og nyde den kold. Det gør jeg typisk.
 5. Tip! Er spidskålsbladende for stive og for sprøde til at folde, så overhæld dem nogle gange med kogende vand.
 6. Når ægget er kogt færdigt, pilles skallen af, og ægget tilsættes skålen med torskerognsmousse. Pres ægget i stykker med en gaffel, og rør det sammen med torskerognsmoussen.
 7. Fyld din varme eller kolde torskerognmousse i spidskålsbladende, og fold spidskålsbladende forsigtigt, men fast omkring torskerognsmoussen.
Persille creme og agurk
 1. Rens og snit den friske persille. Grib en skål og bland persille med creme fraiche. Smag persillecremen til med citronsaft, friskkværnet sort peber og salt.
 2. Agurken vaskes og snittes som vist i serveringsforslaget ovenfor.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here