Spidskålswraps med kyllingekebab, grønkål og urtedressing

Spidskålswraps med kyllingekebab, grønkål og urtedressing
Spidskålswraps med kyllingekebab, grønkål og urtedressing

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Sprøde og lækre…

Elsker du også fyldte madpandekager, tortillawraps, burritos, tacos og lignende, så er spidskålswraps helt sikkert noget du skal prøve af. ⁣

Wraps af spidskål er i øvrigt en glimrende måde at reducere dine kalorier fx  i forbindelse med et ønske om vægttab. Der er fx cirka 160 kalorier i en tortilla-pandekage, og skifter du pandekagen ud med et blad spidskål, når vi under 10 kalorier – Wauw!⁣

Du kan fylde dine spidskålswraps med alt hvad dit hjerte begærer af yndlingsfyld. Jeg valgte at fylde mine spidskålswraps med spicy kyllingekebab, grønkål og urtedressing, og de smagte himmelsk!⁣

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spidskålswraps med kyllingekebab, grønkål og urtedressing
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Kyllingekebab (Lav det selv eller køb en nem færdigpose fra fx Danpo)
  • 600 gram kylling - ideelt er udbenet kød fra kyllingeoverlår, men bryst er fint
  • 1 lille fed hvidløg(kan undlades)
  • 1 tsk paprika
  • ½ tsk tørret oregano
  • 1 knsp chili
  • 1 drys salt
  • 1 knsp peber
  • 1 klat smør 10-15 gram
Det grønne (Spidskålswraps og hakket grønkål)
  • 8 Spidskålsblade (OBS. Skyl blot bladene under rindende vand)
  • 250 gram hakket grønkål
Hjemmerørt dressing (OBS. Spiser du striks Paleo, kan dressingen undlades)
  • 2 dl creme fraiche (jo lavere fedtprocent, des færre kalorier)
  • 2 spsk citron
  • 1 tsk paprika
  • ½ tsk salt
  • 1 dusk frisk fintsnittet basilikum, purløg, dild eller persille
Tilberedning
Kyllingkebab
  1. Giv en stor pande høj varme.
  2. Grib en frysepose og tilføj kylling, presset hvidløg, paprika, oregano, chili, salt og peber. Hold posen tæt og ryst alle ingredienserne godt sammen.
  3. Tilføj smørklatten til den varme pande, og hæld posens indhold ud på panden. Steg den marinerede kylling i 6-8 minutter på alle sider. OBS. stegetiden afhænger af tykkelsen på udskæringen.
  4. Hæld den stegte kylling over på et stort stykke stanniol, og pak kyllingen ind i stanniolen.
  5. Inden servering skæres den stegte kylling i tynde kebabskiver og smages til med salt og peber.
Hjemmerørt dressing
  1. Rør creme fraiche, citron, paprika, salt og krydderurter sammen i en skål.
Sådan laver du dine spidskålswraps
  1. Anbring en passende mængde kylling og hakket grønkål i spidskålsbladene, top af med 1-2 tsk dressing og fold spidskålsbladene til wraps.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here