
4 Personer
Hands-on tid: 15min – Total tid: 20min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
En personlig favoritopskrift…
Lad mig fortælle dig, hvorfor jeg holder meget af at lave mad af hakket oksekød. Det gør jeg bl.a. fordi, der mindst hundrede og sytten måder at fremstille hakkebøffer på. Bøffer som vi kan krydre og sammensætte lige præcis som vi har lyst til.
Her på UPGRADED.DK finder du et bredt udvalg af forskellige opskrifter på mine favorit hakkebøffer, hvor af denne opskrift bl.a. ligger i toppen.
Tjek nogle af mine andre lækre hakkebøf-opskrifter her:
- Smagfulde cheddar-cheese hakkebøffer med soltørrede tomater
- Smagfulde bacon-hakkebøffer i cremet paprika-flødesovs
- Chili-Cheese hakkebøf med dampet asparges og blomkål
Opskriften giver dig super saftige og yderst smagfulde hakkebøffer, som kan anvendes i et hav af sammenhænge. Specielt kan jeg anbefale, at servere en smagfuld blandet salat til olivenbøfferne her.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 500 gram hakket oksefars
- ½ glas / 1 håndfuld (50-75) gram sorte oliven uden sten
- 1 æg
- 1 løg
- ½ tsk hav- eller stensalt
- ½ tsk friskkværnet sort peber
- 1 tsk tørret oregano
- ½ terning oksebouillon opløst i en smule kogende vand (cirka 0,2 dl)
- 1 klat smør
- Start med at skrælle løget og snit det så helt fint. Hak så de sorte oliven groft.
- I en skål blandes oksefarsen med fintsnittet løg, de grofthakkede oliven, æg, bouillon, salt, peber og oregano.
- Grib en stor pande, giv den høj varme, og lad smøret smelte.
- Mens smøret smelter, formes 5-6 hakkebøffer af oksefarsen.
- Læg olivenbøfferne på panden, og steg dem i 4-6 minutter på hver side alt afhængigt af tykkelsen på hakkebøfferne. Juster evt. på varmen undervejs, når olivenbøfferne er brunet af.
- Server fx saftige olivenbøffer med en skøn sprød salat.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –
KUN 1 PLADS TILBAGE
Stil spørgsmål, få svar og hør mere om Online Coaching.