Saftige hakkebøffer med sorte oliven » Nem og saftig favoritopskrift

Saftige hakkebøffer med sorte oliven » Nem og saftig favoritopskrift
Saftige hakkebøffer med sorte oliven » Nem og saftig favoritopskrift

Super saftige hakkebøffer med sorte oliven

Prøv den mundvandsprovokerende opskrift på saftige hakkebøffer med sorte oliven » En af mine personlige favoritopskrifter på hakkebøffer

Lad mig fortælle dig, hvorfor jeg holder meget af at lave mad af hakket oksekød. Det gør jeg fordi, der mindst er hundrede og sytten forskellige måder at anvende hakket oksekød på i madlavningen. Og alene hakkebøffer kan laves på hundredvis af forskellige måder.

Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige opskrifter på mine favorit hakkebøffer, hvor af denne opskrift bl.a. ligger i min personlige TOP 10.

 

Tjek nogle af mine andre lækre hakkebøf-opskrifter her:

Opskriften giver dig super saftige og yderst smagfulde hakkebøffer, som kan anvendes i et hav af sammenhænge. Specielt kan jeg anbefale, at servere en smagfuld blandet salat fx denne her (link) til olivenbøfferne her.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftige hakkebøffer med sorte oliven » Nem og saftig favoritopskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 500 gram hakket oksefars
  • ½ glas / 1 håndfuld (50-75) gram sorte oliven uden sten
  • 1 æg
  • 1 løg
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 terning oksebouillon opløst i en smule kogende vand (cirka 0,2 dl)
  • 1 spsk smør
Sådan gør du:
  1. Start med at skrælle løget og snit det så helt fint. Hak så de sorte oliven groft.
  2. I en skål blandes oksefarsen med fintsnittet løg, de grofthakkede oliven, æg, bouillon, salt, peber og oregano.
  3. Grib en stor pande, giv den høj varme, og lad smøret smelte.
  4. Mens smøret smelter, formes 5-6 hakkebøffer af oksefarsen.
  5. Læg olivenbøfferne på panden, og steg dem i 4-6 minutter på hver side alt afhængigt af tykkelsen på hakkebøfferne. Juster evt. på varmen undervejs, når olivenbøfferne er brunet af.
  6. Server fx saftige olivenbøffer med en skøn sprød salat.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes i 2023

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here