Verdens bedste LCHF brownies med friske jordbær og vaniljecreme fraiche

Verdens bedste LCHF brownies med friske jordbær og vaniljecreme fraiche
Verdens bedste LCHF brownies med friske jordbær og vaniljecreme fraiche

Verdens bedste LCHF brownies med friske jordbær

Prøv opskriften på verdens bedste brownies med friske jordbær og vanilje-creme fraiche » En glutenfri og LCHF-venlig kageopskrift

Jeg kan naturligvis ikke garantere, at dette er verdens bedste opskrift på LCHF brownies, men det er i hvert fald de bedste LCHF brownies, jeg nogensinde har smagt.

Hvorfor har jeg lavet LCHF brownies og Low-Carb desserter?

For år tilbage, besluttede jeg mig for at være nysgerrig på alle de fancy kostretninger, som medier, mennesker og klienter omkring mig fremhævede som noget fantastisk.

Nysgerrig og dedikeret, som jeg er, besluttede jeg mig for på 1 år at afsætte 3 måneder til hver af kostretningerne: KETO/LCHF, PALEO/STENALDERKOST, LOW-CARB, samt at afprøve og praktisere periodisk 16/8 faste.

 

Hvad jeg lærte af at afprøve de forskellige kostretninger

Jeg indledte min nysgerrige og dedikerede udforskning med fokus på fordele og ulemper i og af de forskellige kost- og spiseretninger. Et spændende og til tider udfordrende og ret besværligt projekt med alle de restriktive mad- og spiseregler og special ingredienser.

Jeg blev meget klogere på de forskellige kost- og spiseretningers fordele og ulemper. Og ja, der er da fordele hist og her at fremhæve, men der er ved gud også ulemper!

Jeg elsker at lave og spise mad, og med huset fuld af dyre specialingredienser, fik jeg eksperimenteret i køkkenet og lavet en masse forskelligt mad og en del LCHF desserter. Bl.a. er opskriften her på LCHF brownies blandt mine LCHF kagefavoritter.

Ude godt, men hjemme bedst

På trods af enkelte fordele hist og her, vendte jeg tilbage til min fleksible spisestrategi, hvor intet er forbudt(med mindre du er allergisk). Jeg trives bedst med nydelse af alt i sunde mængder. Det er en kunst at lære, men det giver så meget frihed, mental ro og balance.

Min forståelse, viden og erfaring om de forskellige kostretninger, gør at jeg kan snakke med, når mine klienter og mennesker omkring mig taler kostretninger. Jeg har opnået en dybere forståelse for “magien”, nogle ser, men kan også hjælpe dem ned på jorden igen.

Dessertkalorier skal også forbrændes… også ved LCHF

De kalorier og den energi, vi indtager fra LCHF, KETO og Low-Carb lækkerier skal fortsat forbrændes, så glem tanken om at kunne spise hensynsløst af lækkerierne – bare fordi du lever efter en fancy kostretning.

En sund (vægt)balance handler om sunde mængder!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Verdens bedste LCHF brownies med friske jordbær og vaniljecreme fraiche
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 8-10
 
Ingredienser:
 • 3 æg
 • 200 gram 70-80% mørk chokolade
 • 200 gram smør
 • 100 gram sukrin gold (kan undlades, men kagen vil blive mindre sød)
 • 100 gram mandelmel
 • 6 tsk kakaopulver
 • 2 tsk loppefrøskaller
 • 1 dl kaffe (vælg evt. din favoritkaffe)
 • 2 tsk bagepulver
 • 1 håndfuld valnødder
 • Server evt. med frisk jordbær og 38% creme fraiche med vaniljepulver
Sådan gør du:
 1. Tænd ovnen på 180 grader.
 2. Smelt smør og chokolade i en kasserolle ved svag varme.
 3. Hak valnødderne groft.
 4. Når smør og chokolade er smeltet, tages kasserollen af varmen og resten af ingredienserne blandes i.
 5. Rør ingredienserne godt sammen og hæld dejen i en passende form beklædt med bagepapir.
 6. Bag din brownie i ovnen i ca 20-25 minutter. Tjek med en tandstik/kødnål hen mod bagetidens slutning, for at tjekke om den er gennembagt.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here