Verdens bedste LCHF brownies med friske jordbær og vaniljecreme

Verdens bedste LCHF brownies med friske jordbær og vaniljecreme
Verdens bedste LCHF brownies med friske jordbær og vaniljecreme

Verdens bedste LCHF brownies med friske jordbær

Prøv opskriften på verdens bedste brownies med friske jordbær og vanilje-creme fraiche » En glutenfri og LCHF-venlig kageopskrift

Jeg kan naturligvis ikke garantere, at dette er verdens bedste opskrift på LCHF brownies, men det er i hvert fald de bedste LCHF brownies, jeg nogensinde har smagt.

 

Hvorfor har jeg lavet LCHF brownies og Low-Carb desserter?

For år tilbage, besluttede jeg mig for at være nysgerrig på alle de fancy kostretninger, som medier, mennesker og klienter omkring mig fremhævede som noget fantastisk.

Nysgerrig og dedikeret, som jeg er, besluttede jeg mig for at afsætte 3 måneder til hver af de mest hypede kostretninger: KETO/LCHF, PALEO/STENALDERKOST, LOW-CARB, samt at afprøve OMAD (one-meal-a-day), og praktisere periodisk 16/8 faste.

Min personlige præference er en sund varieret kost, uden “forbudt” mad, hvor alt mad (må) nydes i sunde mængder, der støtter op omkring mine mål om en stærk, sund og slank krop, vægtbalance og et nydelsesfuldt liv uden madstress.

SE OGSÅ: Har du EGENTLIGT SUCCES (eller fiasko) med din kostretning?

 

Hvad jeg lærte af at afprøve de forskellige kostretninger

Jeg indledte min nysgerrige og dedikerede udforskning med fokus på fordele og ulemper i og af de forskellige kost- og spiseretninger. Et spændende og til tider udfordrende og ret besværligt projekt med alle de restriktive mad- og spiseregler og special ingredienser.

Jeg blev meget klogere på de forskellige kost- og spiseretningers fordele og ulemper. Og ja, der er da fordele hist og her at fremhæve, men der er ved gud også ulemper!

Jeg elsker at lave og spise mad, og med huset fuld af dyre specialingredienser, fik jeg eksperimenteret i køkkenet og lavet en masse forskelligt “kostretningsrigtigt” mad. Bl.a. er opskriften her på LCHF brownies blandt mine LCHF kagefavoritter.

PRØV OGSÅ: Cremet græsk yoghurt med friske jordbær, valnødder og mandler

 

Ude godt, men hjemme bedst

På trods af enkelte fordele hist og her, vendte jeg tilbage til min fleksible spisestrategi, hvor intet er forbudt(med mindre du er allergisk). Jeg trives bedst med nydelse af alt i sunde mængder. Det er en kunst at lære, men der er meget frihed, madro og balance at opnå.

Min forståelse, viden og erfaring om de forskellige kostretninger, gør at jeg kan snakke med, når mine klienter og mennesker omkring mig taler om kostretninger. Jeg har opnået en dyb forståelse for “magien”, nogle mennesker ser i forskellige kostretninger.

PRØV OGSÅ: Chokoladekage med appelsin og valnødder » LCHF/KETO opskrift

 

Dessertkalorier skal også forbrændes… også ved LCHF

De kalorier og den energi, vi indtager fra LCHF, KETO og Low-Carb lækkerier skal fortsat forbrændes, så glem tanken om at kunne spise hensynsløst af lækkerierne – bare fordi du lever efter en fancy kostretning.

PRØV OGSÅ: Nem opskrift på LCHF/KETO chokolade brownies med mandler

Men husk, at sunde mængder er vejen til en sund vægtbalance!

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Verdens bedste LCHF brownies med friske jordbær og vaniljecreme
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 8-10
 
Ingredienser:
 • 3 æg
 • 200 gram 70-80% mørk chokolade
 • 200 gram smør
 • 100 gram sukrin gold (kan undlades, men kagen vil blive mindre sød)
 • 100 gram mandelmel
 • 6 tsk kakaopulver
 • 2 tsk loppefrøskaller
 • 1 dl kaffe (vælg evt. din favoritkaffe)
 • 2 tsk bagepulver
 • 1 håndfuld valnødder
 • Vaniljecremen laves af 1 dl 38% creme fraiche + ½ tsk vaniljepulver
 • Server evt. med friske jordbær
Sådan gør du:
 1. Tænd ovnen på 180 grader.
 2. Smelt smør og chokolade i en kasserolle ved svag varme.
 3. Hak valnødderne groft.
 4. Når smør og chokolade er smeltet, tages kasserollen af varmen og resten af ingredienserne blandes i.
 5. Rør ingredienserne godt sammen og hæld dejen i en passende form (omkring 20 X 20 centimeter eller tilsvarende) beklædt med bagepapir.
 6. Bag din brownie i ovnen i ca 20-25 minutter. Tjek med en tandstik/kødnål hen mod bagetidens slutning, for at tjekke om den er gennembagt.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her