3 geniale teknikker til at få mere ud af døgnets 24 timer – Få mere tid i dit liv

3 geniale teknikker til at få mere ud af døgnets 24 timer - Få mere tid i dit liv
3 geniale teknikker til at få mere ud af døgnets 24 timer - Få mere tid i dit liv

Vi har alle det samme antal timer og minutter til rådighed i løbet af en dag. Alligevel er der enormt stor forskel på, hvad vi hver især formår at udrette i løbet af døgnets 24 timer.

Her får du 3 geniale teknikker til at blive en produktiv high performer, der stressfrit kan udrette både små og store mirakler i løbet af døgnets 24 timer.

Strategien til at få mere ud af døgnets 24 timer

Når negativ stress skal minimeres, mens produktiviteten øges, og der skal findes flere timer i døgnet, er det essentielt at kende dit udgangspunkt og få ryddet ud i diverse tidsrøvere. Første skridt til at performe bedre er derfor at kortlægge dit udgangspunkt.

Bliv klogere på din hverdag, og eliminer dine tidsrøvere – Følg guiden her 

 

Når du har det gyldne overblik, er det næste skridt…

Skal der findes timer og minutter i din hverdag, handler det om at finde frem til, hvilke opgaver og gøremål du kan eliminere, uddelegere og automatisere.

Den tilbageværende pulje af opgaver skal primært og allerhelst udelukkende bestå af opgaver, som kun du selv kan løse/udføre/håndtere.

Når ovenstående øvelse er gennemført, vil du allerede have fundet mere luft i kalenderen, øget din produktivitet markant samt have minimeret negativ stress. Derudover vil du have fundet frem til alle de opgaver og gøremål, som reelt er vigtigst i dit liv.

 

Vil du mere? Sådan booster du produktiviteten yderligere

1. Planlæg:  Få styr på morgendagens gøremål senest dagen før

Din mentale viljestyrke og beslutningskraft er på sit højeste, når du slår øjnene op om morgenen. Måske du tænker, det så er smart at starte dagen med at planlægge den, fremfor at planlægge morgendagens strategi dagen forinden eller endnu tidligere.

Men prøv engang at forestille dig hvor meget længere du kan nå, hvis du går lige til din skræddersyede plan fremfor først at skulle fremstille den, når du vågner om morgenen.

Der er megen evidens, der indikerer, at du kan blive meget mere produktiv, samt bibeholde værdifuld viljestyrke og beslutningskraft til vigtigere ting ved simpelthen at planlægge, beslutte og lægge så meget af strategien for morgendagen senest aftenen før.

 

2. Prioriter: Vær hård i din prioritering, og lær at sige “NEJ”

Livet handler om at prioritere og forvalte vores tid bedst muligt. Til trods for det bliver talemåden: “Jeg har ikke haft tid til at nå X og Y” hyppigt anvendt af mange.

Benytter du hyppigt talemåden, bør du stoppe dig selv, for du har bestemt haft tid. Hver eneste dag har du 1440 minutter til rådighed. Et mere korrekt svar og årsagen til, at du ikke har udført X og Y, er, at du ikke har prioriteret at bruge tid på at få udført X og Y.

Lader du dig styre af tilfældig stimuli fra alle andre?

Du bruger sikkert som de fleste ret megen tid på din indbakke, notifikationer, indgående opkald, kollegial sladder, tv, underholdning osv.? Det anede mig nok… Du kan stort set forbruge alle din vågne minutter på uproduktive aktiviteter og sagtens føle dig fortravlet.

Udfordringen er, at ovennævnte, med meget få undtagelser, bedst kan beskrives som en samlet liste over andres menneskers To-Do lister og agendaer. Det er helt sikkert bekvemt for andre mennesker, at du fikser deres gøremål, når de fløjter, men fornuftigt er det ikke.

Hvis du lever størstedelen af dit liv ved blot at respondere på andre menneskers stimuli, så lever du et liv efter alle andres agenda og deres beslutninger om, hvordan din tid og dit liv skal forbruges – Nej, det har du ikke lyst til, vel? Stop det og tag ansvar for dit eget liv.

Beslut dig i stedet for at være ekstremt bevidst omkring dit tidsforbrug på al udefrakommende stimuli, sørg for at prioritere din agenda og skab et skønt indflydelsesrigt liv, du kan være stolt af.

Det er ligeledes alfa og omega, at du bliver god til at sige fra overfor andre menneskers behov, gøremål, problemer, agendaer og To-Do lister. Opstår en nødsituation er snakken naturligvis en anden, men bortset fra nødsituationer så øv dig på at sige pænt nej tak.

 

3. Eksekver: Start dagen godt, og skab gode arbejdsbetingelser 

Sørg for at få en drømmestart på dagen og minimer risikoen for at få det forkerte ben ud af sengen. Læs indlægget 4 simple men effektive strategier til at sikre dig den bedste start på dagen og lav din egen successtrategi.

Når din dag er planlagt, og din prioritering af dagens gøremål er knivskarp, mangler du blot at skabe de optimale arbejdsbetingelser for dig selv. Alt afhængig af hvilke typer opgaver du har på din agenda, vil de optimale rammer være forskellige.

Forventelige forstyrrelser af enhver art er noget du skal undgå. Forstyrrelser afbryder dit flow og er ekstremt ødelæggende for din produktivitet. Opsøg derfor så vidt muligt ikke steder, miljøer og situationer, hvor du på forhånd ved, forstyrrelser vil forekomme.

Når produktiviteten skal maksimeres, skal du finde en lokation uden risiko for interaktion med kolleger, familiemedlemmer og i særdeleshed børn. Undgå visuelle forstyrrelser fra skærme, forbipasserende mennesker osv. Lokationen skal være rolig for alle sanserne.

Tip! Hvis ikke det er muligt for dig at finde et lydmæssigt roligt sted, så vil du komme langt med et par gode høretelefoner, gerne en “over-ear” model, og helst med “noise cancelling”, som er en funktion, der effektivt hjælper med at blokere al udenomsstøj.

Pssst! Ved at benytte hovedtelefoner vil du ofte opleve færre forstyrrelser fra kolleger osv. Med høretelefonerne på kommunikerer du nonverbalt til omverdenen, at du har fravalgt at lytte, hvorfor du ofte vil blive ignoreret – Perfekt i denne sammenhæng.

Jeg håber, ovenstående giver dig blod på tanden til at skride til handling og få mere ud af dit fantastiske liv. Husk at du ved at øge din produktivitet og få mere fra hånden på kortere tid vil kunne frigive tid til andre interessante ting, som du har manglet at kunne prioritere tid på.

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

Please enter your comment!
Please enter your name here