AKTIVE FERIETIPS, PADDLEBOARD OG LØB PÅ HØJT BJERG

Aktive ferietips til at holde formen på ferien

For nogle er ferie lig med inaktivitet og ren afslapning. For andre er den bedste ferie en blanding af afslapning, aktivitet og nye eventyr…

Det ene er ikke nødvendigvis mere rigtigt end det andet – det er helt op til personlig præference hvad der bidrager til det gode liv!

Personligt sigter jeg efter den gyldne mellemvej med en eller anden form for daglig aktivitet, som modvægt til den totale afslapning, hygge og solbadning som også høre sig ferien til.

Jeg nyder min ferie allermest, når jeg holder ved mine aktivitetsvaner i et fornuftigt omfang – selvom det er ferie. Jeg ser (for det meste) ikke min motion, træning og aktivitet som sur pligt der skal overstås i hverdagen, og derfor for alt i verden skal undgås i ferien. Tvært i mod.

Aktivitet og bevægelse er med til at skabe det gode liv for mig både i hverdagen og ferien, og gode motionsvaner fungerer skønt som modvægt til solbadning, afslapning og de ekstra fristelser også er en del af ferien.

I videoen, prøver vi paddleboard for første gang. Det var både sjovt, udfordrende og aktivt på samme tid – kan anbefales! Eller surfing, dykning, snorkling, vandreture eller andre interessante aktiviteter der gør det sjovt at være aktiv på ferien.

 

Gør aktivitet og bevægelse sjovt, og få det til at ske

Tag også med på en smuk løbetur op ad bjerget ved Vasiliki på Lefkas, og oplev den smukke udsigt ud over det blå Ioniske hav.

Vasiliki er en charmerende kystby beliggende på den græske ø Lefkada (også kendt som Lefkas).

Byen er kendt for sin naturskønne skønhed, sin maleriske havn og sin rolige atmosfære. Men det, der gør Vasiliki særligt interessant for rejsende, er bjerget, der omgiver byen og tilføjer et unikt element til dens charme.

Bjerget ved Vasiliki på Lefkada tilbyder en mangfoldig oplevelse for rejsende, der ønsker at udforske øens naturlige skønhed og deltage i spændende udendørs aktiviteter.

Fra vandreture og trekking til paragliding og windsurfing er der noget eventyrlystne sjæle. Uanset om du ønsker at nyde naturen, fordybe sig i øens historie eller bare beundre den fantastiske udsigt, er bjerget ved Vasiliki en destination, der er værd at besøge.

 

 1. FÅ FLERE TIPS I MINE ANDRE LEFKAS VIDEOER HER:

  1. HOLD STYR PÅ VÆGTEN PÅ ALL INCLUSIVE FERIEN SYDPÅ

  2. FÅ STYR PÅ DIT ALL INCLUSIVE MINDSET FRA STARTEN AF

  3. HOTELOPGRADERING, MINDSET TIPS OG STYRKETRÆNING

  4. SMUKKE AGIOFILI BEACH FUNDET PÅ VILD BJERG-LØBETUR

  5. AKTIVE FERIETIPS, PADDLEBOARD OG LØB PÅ HØJT BJERG

  6. TAG STYRINGEN OVER ALL INCLUSIVE BARENS DRIKKEVARER

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her