Aktive ferietips, jomfrutur på paddleboard og løbetur i Lefkas bjerge

Aktive ferietips til at holde formen på ferien

For nogle er ferie lig med inaktivitet og ren afslapning. For andre er den bedste ferie en blanding af afslapning, aktivitet og nye eventyr…

Det ene er ikke nødvendigvis mere rigtigt end det andet – det er helt op til personlig præference hvad der bidrager til det gode liv!

✅ Personligt sigter jeg efter den gyldne mellemvej med en eller anden form for daglig aktivitet, som modvægt til den totale afslapning, hygge og solbadning som også høre sig ferien til.

Jeg nyder min ferie allermest, når jeg holder ved mine aktivitetsvaner i et fornuftigt omfang – selvom det er ferie. Jeg ser (for det meste) ikke min motion, træning og aktivitet som sur pligt der skal overstås i hverdagen, og derfor for alt i verden skal undgås i ferien. Tvært i mod.

Aktivitet og bevægelse er med til at skabe det gode liv for mig både i hverdagen og ferien, og gode motionsvaner fungerer skønt som modvægt til solbadning, afslapning og de ekstra fristelser også er en del af ferien.

😂 I videoen i dag prøver vi paddleboard for første gang. Det var både sjovt, udfordrende og aktivt på samme tid – kan anbefales! Eller surfing, dykning, snorkling, vandreture eller andre interessante aktiviteter der gør det sjovt at være aktiv på ferien.

 

Gør aktivitet og bevægelse sjovt, og få det til at ske 😉

Tag også med på en smuk løbetur op ad bjerget ved Vasiliki på Lefkas, og oplev den smukke udsigt ud over det blå Ioniske hav.

 

FÅ FLERE TIPS I MINE ANDRE FERIE-VIDEOER FRA TUREN

  1. Sådan holder du styr på vægten på “ALL-INCLUSIVE” ferien

  2. Få styr på dit ALL-INCLUSIVE mindset » Spis og drik igen i morgen

  3. LÆKKER HOTELOPGRADERING, MINDSET TIPS & STYRKETRÆNING

  4. YES! JEG FANDT DEN SMUKKESTE STRAND EFTER EN VILD BJERG-LØBETUR

  5. Aktive ferietips, jomfrutur på paddleboard og løbetur i Lefkas bjerge

  6. TAG STYRINGEN OVER ALL INCLUSIVE BARENS DRIKKEVARER

 

🤗 Jeg håber videoen vil hjælpe dig godt videre i det gode liv!

✅ Synes du godt om videoen, så giv den gerne dit “LIKE” – TAK

✅ Abonnér GRATIS på min YouTube for flere tanker, tips og ideer

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here