ER ALL INCLUSIVE FERIENS MAD OG DRIKKEVARER GRATIS?

FERIENS MAD OG DRIKKEVARER

Hvis du går ALL-IN i overdreven grad på all inclusive feriens mad- og drikkevarer, får du sandsynligvis mere end en god ferie med hjem!

Det føles måske umiddelbart befriende at spise og drikke døgnet rundt, og bare lade sig opsluge “ALL INLCUSIVE” i en uge eller fjorten dage på ferien sydpå – helt uden omtanke for livet og hverdagen efter ferien, MEN…

Spørgsmålet er om den kortvarige gevinst ved at slå hjernen helt fra på all inclusive ferien står mål med de efterfølgende frustrerende følelser, når badevægten og garderoben efter ferien skriger – endnu en vægtøgning?

Måske – måske ikke. Det ved du bedst selv, men det vil sjældent være “gratis” på vægten at gå ALL-IN i overdreven grad på all inclusive feriens mad og drikkevarer.

Læn dig tilbage og nyd 2. del i videoserien fra Lefkas, hvor du får mine allerbedste tanker, tips og ideer til at nyde all inclusive barens drikkevarer på ferien, mens du forsat holder styr på vægten.

Vi kan nemlig sagtens stadigvæk nyde alle buffetens mad og drikkevarer, mens vi holder fornuftigt styr på vægten – Kunsten ligger i moderation.

SE OGSÅ: DE SMÅ DAGLIGE VALG GØR DIG FEDERE ELLER SLANKERE

 

INTET behøver at være forbudt – ALT kan være tilladt.

Ingen mad- og drikkevarer er sunde eller usunde i sig selv. Hvorvidt mad- og drikkevarer er sunde eller usunde for os, handler om mængden, vi nyder mad- og drikkevarerne i.

Øv dig i at nyde mere i sunde mængder.

Ved at tillade alle fødevarer i moderate mængder vil du typisk føle dig mere tilfreds med dine kostvaner – også inden ferien. Det fjerner typisk følelsen af afsavn, der nemt kan føre til “besættelse” af fristende mad og drikke, som du fx på ferien så går ALL-IN på.

At tillade nydelse i sunde mængder, giver mulighed for fleksibilitet og reducerer eller fjerner følelsen af at “falde i,” der nemt kan føre til ligegyldighed overfor evt. overspisning.

Du vil typisk også opleve mindre risiko for overspisning, ved ikke at forbyde fødevarer. Når “noget” du elsker gøres forbudt, øges risikoen ofte for overspisning, når du så endelig har adgang til de “forbudte” fødevarer fx på ALL-INCLUSIVE ferien.

Det er vigtigt at huske, at “arbejdet” med at forbedre dine spisevaner kræver tålmodighed, øvelse og nysgerrighed. Forvent ikke at dine uønskede vaner omkring mad, drikke, snacking mm. kan fixes på kort tid, for de er formentligt skabt gennem årevis.

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

 

FÅ FLERE TIPS I MINE ANDRE LEFKAS VIDEOER HER:

  1. HOLD STYR PÅ VÆGTEN PÅ ALL INCLUSIVE FERIEN SYDPÅ

  2. FÅ STYR PÅ DIT ALL INCLUSIVE MINDSET FRA STARTEN AF

  3. HOTELOPGRADERING, MINDSET TIPS OG STYRKETRÆNING

  4. SMUKKE AGIOFILI BEACH FUNDET PÅ VILD BJERG-LØBETUR

  5. AKTIVE FERIETIPS, PADDLEBOARD OG LØB PÅ HØJT BJERG

  6. TAG STYRINGEN OVER ALL INCLUSIVE BARENS DRIKKEVARER

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her