HOLD STYR PÅ VÆGTEN PÅ ALL INCLUSIVE FERIEN SYDPÅ

HVAD KOSTER ALL INCLUSIVE FERIEN?

En ting er prisen for rejsen. Noget andet er prisen ved at gå ALL-IN på all inclusive ferien, for så kan turen koste dyrt på badevægten

Jeg ville have udgivet denne videoserie op til sommerferien 2020, men hele verden var som bekendt lamslået af Coronavirus. Timingen for at rejser sydpå til all inclusive ferier var mildest talt ringe, så jeg har ventet lidt med udgivelsen.

PS. Derfor skal du heller ikke undre dig over de manglende spritdispensere, mundbind og pandemålinger, for verden kendte slet ikke til Coronavirus, da vi var på familietur til skønne Lefkas i Grækenland.

Læn dig tilbage og nyd 1. del i videoserien fra Lefkas.

 

SKAB BEDRE ALL INCLUSIVE FERIE-VANER

Turen var den skønneste familietur, men videoerne er filmet i undervejs til senere brug i arbejds- inspirationsøjemed. Målet var at dele mine bedste tanker, tips og ideer til at holde bedre styr på mad- motions- og livsstilvanerne på all inclusive ferier.

SE OGSÅ: LIGEGYLDIG OVERSPISNING FINDES IKKE, SÅ GØR DET HER

Se også gerne med, hvis du bare gerne vil se, høre og opleve, hvordan jeg holder styr på formen, vægten med et stærkt mindset på charterferien sydpå.

Jeg håber, videoserien fra LEFKAS (som er en Græsk ø), vil inspirere og hjælpe dig til at tænke, planlægge og navigere efter nogle (måske) bedre strategier på ALL INCLUSIVE ferien i forhold til, hvad du tidligere har gjort.

VIGTIGT! Jeg påstår ikke, det jeg gør er “RIGTIGT” eller “DET BEDSTE” for dig. Målet er blot at inspirere dig til at finde din egen “BEDSTE” vej i livet.

SE OGSÅ: “WHAT-THE-HELL-EFFEKTEN” SMADRER DINE RESULTATER

 

FÅ FLERE TIPS I MINE ANDRE LEFKAS VIDEOER HER:

  1. HOLD STYR PÅ VÆGTEN PÅ ALL INCLUSIVE FERIEN SYDPÅ

  2. FÅ STYR PÅ DIT ALL INCLUSIVE MINDSET FRA STARTEN AF

  3. HOTELOPGRADERING, MINDSET TIPS OG STYRKETRÆNING

  4. SMUKKE AGIOFILI BEACH FUNDET PÅ VILD BJERG-LØBETUR

  5. AKTIVE FERIETIPS, PADDLEBOARD OG LØB PÅ HØJT BJERG

  6. TAG STYRINGEN OVER ALL INCLUSIVE BARENS DRIKKEVARER

 

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her