Cremet avocado med rejer og smilende æg, dertil tomat og dild

Cremet avocado med rejer og smilende æg
Cremet avocado med rejer og smilende æg

1 Personer

Hands-on:  10min – Total tid:  10min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Vinteren er på vej med hastige skridt, og dagene bliver mere grå og triste fra nu af. Inviter solen indenfor med en velsmagende omgang cremet avocado med rejer og smilende æg.

Måltidet kan laves klar på under 15 minutter, hvorfor dette skønne måltid også kvalificerer sig til etiketten #SUNDFASTFOOD.

Hånden på hjertet, det her er en af mine store favoritter, når det gælder et hurtigt og lækker måltid. Jeg elsker avocado, jeg elsker rejer, og smilende æg smager helt fantastisk med et drys hav- eller stensalt på.

Endnu et måltid som er ren raketbrændstof til din krop. Sunde fedtkilder, mættende proteiner i top-kvalitet og et godt skud vitaminer og mineraler. Suppler gerne måltidet op med en ekstra skål grøn salat og et ekstra, hvis du er mere sulten 😉

Tjek også følgende tre avocado-favoritter ud: 

God fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfor…”

5 from 1 reviews
Cremet avocado med rejer og smilende æg
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser
  • 1 æg
  • 100-150 gram rejer
  • ½ moden avocado
  • 3 cocktail tomater
  • ½ økologisk Citron
  • 1 dusk frisk dild
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. Kog ægget eller æggene, hvis du supplerer op. Dette gør du ved at fylde 1-2 cm vand i en gryde, lægge dit æg eller æggene i og skrue op for fuld varme. Når vandet koger skrues der ned til medium varme og tiden sættes til 6 minutter.
  2. Halver avocadoen, fjern stenen og tag forsigtigt avocadomassen ud af skallen med en ske. Anret de to halve avocadostykker på en tallerken.
  3. Halver de tre cocktailtomater og anret dem på tallerkenen.
  4. Tag 100 gram rejer op af lagen og anret dem ovenpå de halverede avocado. Har du købt frosne rejer, så lad dem tø op på forhånd eller i vand.
  5. Når rejerne er anrettet ovenpå de halverede avocadostykker, rives skal og presses saften fra en halv økologisk citron ud over rejer og avocado.
  6. Når æggene er færdig tilberedt, pilles æggene, halveres og anrettes på tallerkenen.
  7. Drys med hav- eller stensalt, friskkværnet peber og server rettet med lidt frisk dild.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here