Cremet blomkålsmos med flødeost, hvidløg og frisk persille – Low-Carb

Cremet blomkålsmos med flødeost, hvidløg og frisk persille – Low-Carb
Cremet blomkålsmos med flødeost, hvidløg og frisk persille – Low-Carb

4 Personer

Hands-on:  10min – Total tid:  30min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Nem, skøn og mættende blomkålsmos…

Har du et krydderurtebed med persille i haven? Så har du rig mulighed for at bruge noget af havens skønne persille til denne opskrift på blomkålsmos.

Hvad end du disker op med steak, lam, fugl, fisk eller noget helt andet, så er cremet blomkålsmos med flødeost og frisk persille et lækkert bud på tilbehør.

Jeg har efterhånden lavet flere forskellige varianter af blomkålsmos. Indtil videre synes jeg, at denne udgave med frisk persille og hvidløg, er specielt lækker som tilbehør til vildt kød, oksekød og lammekød.

Er du ikke meget for hvidløg, så kan du sagtens undlade hvidløget i opskriften. Du får  stadig en skøn blomkåls-persillemos, der smager så fuglende synger!

Prøv også de andre varianter af blomkålsmos – Find dem her:

Cremet blomkålsmos med flødeost og frisk purløg – Nemt Low-Carb tilbehør

Cremet blomkålsmos med flødeost, smør og havsalt – Low-Carb / LCHF

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Cremet blomkålsmos med flødeost, hvidløg og frisk persille – Low-Carb
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 1 stk blomkålshoved
  • 150-200 gram pikantost
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dusk frisk persille
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. Skyl og snit blomkålshovedet i mindre stykker a' cirka 2 x 2 cm eller der omkring.
  2. Pil og pres de to fed hvidløg og hæld hvidløg og det snittede blomkål i en gryde. Tildæk blomkål og det pressede hvidløg med vand. Kog blomkålet mør i 20 minutter.
  3. Hæld kogevandet fra den møre blomkål, og lad det dampe af i et par minutter, over den varme kogeplade.
  4. Find elpiskeren frem og pisk flødeost, salt og peber sammen med det møre blomkål.
  5. Pisk til blomkålsmosen er lækker og luftig. Vask og snit den friske persille og bland det med blomkålsmosen. Pynt med en dusk persille på toppen af herligheden.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

2 KOMMENTARER

  1. Fik lavet denne mos til andebryst og bønner med perleløg igår, den smagte fantastisk og med en mand der ellers ikke røre smøreost, så fandt jeg endelig en måde at få ham til at spise dette ! Tak for endnu en herlig ret

    Mvh Annika Elisabeth

Please enter your comment!
Please enter your name here