
4 Personer
Hands-on tid: 15min – Total tid: 20min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
Saftig, sund og simpel favorit…
Kylling er en skøn proteinkilde, og uden tvivl en af mine favoritter. Her er en af mine mest simple opskrifter, hvor netop kylling indgår i. Retten smager aldeles herligt, og så leverer tilberedningen super saftigt kylling hver gang – mums 😉
Opskriften er nem at hive frem til hverdag og weekend, og kan matches op med alverdens lige så nemt og lækkert tilbehør.
Inden du kaster dig ud i at lave opskriften, kan du slå et smut forbi alle tilbehørsarkivet her på siden og vælg noget lækkert tilbehør til kyllingen og den cremede kokosspinat.
Eller du kan snuppe en af de 5 gode forslag her…
- Smørstegt spidskål med havsalt og frisk persille – Nemt tilbehør
- Sommersalat med sprød bacon, friterede champignoner og nøddetopping
- Sprød spidskåls-squashpasta med persillepesto og saltristede mandler
- Ovnbagte semi-sprøde bønnefritter med sesam og havsalt » Smagfuldt tilbehør
- Dampede blomkålsris med havsalt » Nemt & lækkert tilbehør
Hvem vil du forkæle med denne lækre opskrift?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret…
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 800 gram kyllinginderfilet
- 500 gram hakkede spinatklumper fra frost (fx fra Rema 1000)
- 1 dåse kokosmælk
- 2 terninger hønsebouillon (kan erstattes med dine favoritkrydderier)
- Friskkværnet sort peber
- Salt
- Giv en stor pande eller gryde høj varme.
- Lad de hakkede spinatklumper tø op under kyndig omrøring.
- Tilføj bouillon og den fede del af kokosmælken. Nyd gerne det velsmagende kokosvand, men du laver maden 😉
- Tilføj kyllinginderfileterne til den cremede kokosspinat, og skru varmen ned til middel.
- Lad kyllingen simre i den cremede spinat i cirka 10-12 minutter, og smag til med salt og peber.
- Hæld kyllinginderfileterne og den cremede spinat over i et ildfast fad inden servering.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –
