Tortilla-/Burrito-æggewraps med saftig mørbrad, pikantost og salat

Tortilla-/Burrito-æggewraps med saftig mørbrad, pikantost og salat
Tortilla-/Burrito-æggewraps med saftig mørbrad, pikantost og salat

Har du smagt Tortilla-/Burrito-æggewraps?

Prøv min opskrift på Tortilla-/Burrito-æggewraps med pikantost, salat og mørbrad » Lækkert glutenfri og LCHF/KETO-venligt alternativ

Jeg elsker fingermad. Det er som om maden smager bedre, kender du det?

Fx når hele familien sidder samlet ved bordet, og vi hver i sær vælger det fyld, vi ønsker i vores tortillas, hvorefter herligheden rulles sammen i en lille pakke af madglæde.

 

Hvad er der galt med almindelige tortillawraps?

Ingenting, men alternativet her er lækkert! Spiser du fx jf. en kulhydratfattig kostretning fx Low-Carb, LCHF, KETO, har diabetes eller ikke tåler gluten, så har du nu en alternativ tortillaopskrift.

Anyway… jeg har eksperimenteret en del med alternative wraps af æg, og efter alverdens forskellige kombinationer, endte jeg til sidst med denne lækre opskrift.

Tip! Tortilla-opskriften her består primært af æg, hvilket giver bedre mæthed per kalorie og en højere proteinprocent, end hvis du spiste en traditionel hvede tortilla wrap.

Tip! Mørbraden kan naturligvis erstattes med dit helt eget favoritkød. Jeg havde blot en portion mørbrad i overskud, så prøver du blot opskriften af med noget andet kød.

 

Prøv også mine opskrifter med spidskålswraps

 

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Tortilla-/Burrito-æggewraps med saftig mørbrad, pikantost og salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
Tortilla-, æggewraps
  • 4 æg (ca en 28cm wrap pr æg, dvs. to wraps pr person her)
  • 3 spsk psyllium husk / loppefrøskaller (kan erstattes med hvedemel - ikke LCHF)
  • 1 spsk vand
  • 1 tsk salt
  • 15-20 gram smør til stegning (brug slip-let pande for nem håndtering)
  • 50 gram pikantost til at smøre dine tortilla-æggewraps med ved servering
  • 400 gram småkød (fx svinemørbrad, som jeg brugte i opskriften her)
  • Krydderier til kødet (fx salt, peber, paprika, chili og knust hvidløg)
Salaten til dine tortilla-æggewraps
  • 10 cm agurk
  • 1 peberfrugt
  • 1 stor eller 4 små tomater
  • ½ iceberg, spidkål eller andet salat
Sådan gør du:
Sådan laver du lækre Tortilla-æggewraps
  1. Pisk alle ingredienserne til dine tortilla-æggewraps sammen. Lad dejen hvile i fem minutter, så bliver dejen mere fast og nemmere at arbejde med.
  2. Steg dine æggewraps på en 28 cm pande med smør eller fordel dejen i et jævnt lag på bageplader beklædt med bagepapir, og bag dine æggewraps i ovnen i 20-25 minutter ved 180 grader varmluft.
  3. Anvend evt. en spartel, paletkniv eller lignende, så du kan hjælpe æggedejen ud i et jævnt lag. Steg eller bag dine tortilla-æggewraps til de er gyldne.
Sådan laver du salaten og de færdige tortilla-æggewraps
  1. Alle ingredienserne til salaten renses og snittes i mindre stykker.
  2. Smør dine tortilla-æggewraps med pikantost, fyld salat og kød i dine tortillawraps, og nyd et smagfuldt alternativ til almindelige hvede tortilla- og burritowraps.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here