Sprød spidskålswrap med torskerognsmousse og persille creme og agurk

Sprød spidskålswrap med torskerognsmousse og persille creme og agurk
Sprød spidskålswrap med torskerognsmousse og persille creme og agurk

1 Personer(2-3 små wraps)

Hands-on:  10min – Total tid:  10min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Genial frokost & madpakkeide…

Torskerogn behøver slet ikke være kedeligt. I det seneste år har haft en dåse torskerogn i hånden flere gange. Lige så ofte har jeg lagt torskerognsdåsen tilbage i skabet, fordi jeg ikke havde lyst til traditionel pandestegt torskerogn.

Kan torskerogn overhovedet bruges til andet end det?

Netop det spørgmålet stillede jeg mig selv, og kom i tanke om at prøve noget nyt, som endte ud i nedenstående lækre opskrift.

Nu bliver torskerognsdåserne ikke længere sat tilbage i skabet, og jeg har spist torskerogn flere gange på det seneste, end jeg har gjort gennem hele det forgangne år.

Nu til de lækre, nemme og super sunde spidskålswraps fyldt med mættende torskerogn!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprød spidskålswrap med torskerognsmousse og persille creme og agurk
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser
  • 2-3 blade spidskål (giver tilsvarende antal spidskålswraps)
  • 1 dåse torskerogn
  • ½ løg
  • 1 spsk smør ( kan undlades ved brug af slip-let pande for færre kalorier)
  • 2 tsk citronsaft
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Persille creme og agurk
  • 2-3 spsk Creme fraiche (kan udskiftes med let yoghurt for færre kalorier)
  • 1 dusk frisk persille
  • 1 tsk citronsaft
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
  • 10 cm agurk
Tilberedning
  1. Åben torskerognen og vend bøtten ned i en skål.
  2. Skræl løget og snit det fint. Hæld det snittede løg, citronsaft, salt og peber ned i skålen med torskerognen.
  3. Rør godt rundt i ingredienserne med en gaffel.
  4. Grib en pande og smelt smøret ved middel til høj varme. Hæld skålens indhold ud på panden og steg alle ingredienserne i smøret. Vend jævnligt rundt i ingredienserne.
  5. Efter 3-5 minutter fyldes den smørstegte torskerognmousse i spidskålsbladende, og svøbes forsigtigt, men fast omkring torskerognsmoussen.
Persille creme og agurk
  1. Rens og snit den friske persille. Grib en skål og bland persille med creme fraiche. Smag persillecremen til med citronsaft, friskkværnet sort peber og hav- eller stensalt.
  2. Skyl agurken og snit den ligesom vist på billedet af opskriften her.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

2 KOMMENTARER

    • Hej Birgit,

      Der er ikke behov for tilberedning spidskålen.

      Skyl evt. bladende under rendende vand, og wrap dem om torskerognsmoussen.

      Sundt, sprødt og lækkert

      Ha’ en fantastisk dag!

      / Johnny Christensen – UPGRADED.DK

Please enter your comment!
Please enter your name here