Sprød spidskålswrap med torskerognsmousse og persille creme og agurk

Sprød spidskålswrap med torskerognsmousse og persille creme og agurk
Sprød spidskålswrap med torskerognsmousse og persille creme og agurk

1 Personer(2-3 små wraps)

Hands-on:  10min – Total tid:  10min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Genial frokost og madpakkeide…

Torskerogn behøver slet ikke være kedeligt. Tidligere tænkte jeg altid kun på pandestegt torskerogn, når jeg stod med en dåse torskerogn i hånden. Ikke at der er noget galt med pandestegt torskerogn – jeg har nok bare fået det serveret lidt for meget som barn.

Derfor endte jeg typisk med at lægge torskerognsdåsen tilbage i skabet, fordi jeg ikke igen havde lyst til traditionel pandestegt torskerogn.

Så tænkte jeg anderledes… 

Nu bliver torskerognsdåserne ikke længere sat tilbage i skabet, og jeg spiser gladeligt torskerogn flere gange om måneden fx i forbindelse med disse lækre, nemme og sprøde spidskålswraps.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprød spidskålswrap med torskerognsmousse og persille creme og agurk
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser
  • 2-3 blade spidskål (giver tilsvarende antal spidskålswraps)
  • 1 dåse torskerogn
  • ½ løg
  • 1-2 tsk smør (kan undlades ved brug af slip-let pande for færre kalorier)
  • 2 tsk citronsaft
  • ½ tsk salt
  • 2-3 knsp friskkværnet sort peber
Persille creme og agurk
  • 2-3 spsk creme fraiche (kan udskiftes med let yoghurt for færre kalorier)
  • 1 lille dusk frisk persille
  • 1 tsk citronsaft
  • ½ salt
  • 2-3 knsp friskkværnet sort peber
  • 10 cm agurk
Tilberedning
  1. Åben torskerognen og vend bøtten ned i en skål.
  2. Skræl løget og snit det fint. Hæld det snittede løg, citronsaft, salt og peber ned i skålen med torskerognen.
  3. Rør ingredienserne godt rundt med en gaffel.
  4. Grib en pande og smelt smøret ved middel til høj varme. Hæld skålens indhold ud på panden og steg alle ingredienserne i 3-5 minutter under jævnlig omrøring.
  5. Fyld herefter den stegte torskerognmousse i spidskålsbladende. Fold spidskålsbladende forsigtigt, men fast sammen omkring torskerognsmoussen.
Persille creme og agurk
  1. Rens og snit den friske persille. Grib en skål og bland persille med creme fraiche. Smag persillecremen til med citronsaft, friskkværnet sort peber og salt.
  2. Skyl agurken og snit den fx ligesom vist på billedet af opskriften her.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

2 KOMMENTARER

    • Hej Birgit,

      Der er ikke behov for tilberedning spidskålen.

      Skyl evt. bladende under rendende vand, og wrap dem om torskerognsmoussen.

      Sundt, sprødt og lækkert

      Ha’ en fantastisk dag!

      / Johnny Christensen – UPGRADED.DK

Please enter your comment!
Please enter your name here