Spidskålswraps med torskerognsmousse og persillecreme og agurk

Spidskålswraps med torskerognsmousse og persillecreme og agurk
Spidskålswraps med torskerognsmousse og persillecreme og agurk

Har du smagt mine spidskålswraps?

Prøv min opskrift på spidskålswraps med torskerognsmousse og persillecreme og agurk » Genial frokost-, måltids og madpakkeide

Nej, torskerogn behøver slet ikke være kedeligt. Tidligere tænkte jeg kun torskerogn i en skiveskåret og pandestegt udgave. Der er ikke noget galt med pandestegt torskerogn, det er bare den eneste udgave, jeg har spist lige fra barnsben, indtil nu…

I årevis lod jeg typisk torskerognsdåserne stå tilbage i skabet, fordi jeg ikke havde lyst til den indspiste skiveskårede og pandestegte torskerognsudgave.

Nåh, det kender du måske også alt til?

 

Men, så tænkte min krøllede hjerne anderledes…

Efter jeg en dag fik udviklet denne torskerognsopskrift, kan torskerogn nemt være på madplanen en gang om ugen, for opskriften er super lækker! Torskerognsdåserne bliver ikke længere stillet bagerst i skabet, men brugt aktivt i min madlavning.

Jeg spiser gladeligt torskerogn flere gange om måneden fx ved at bruge torskerognen i disse lækre, nemme og sprøde spidskålswraps. 

 

Mine andre opskrifter på spidskålswraps

Alle opskrifterne på spidskålswraps er lækre som madpakkeide, frokostanretning eller som en forrets-hapser. Find de favorit-spidskålswraps, der tilfredsstiller både din gane, mund og mave.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Spidskålswraps med torskerognsmousse og persillecreme og agurk
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
  • 2-3 blade spidskål (giver tilsvarende antal spidskålswraps)
  • 1 dåse torskerogn
  • ½ løg
  • 2 tsk citronsaft
  • ½ tsk salt
  • 2-3 knsp friskkværnet sort peber
Persille creme og agurk
  • 2-3 spsk creme fraiche (kan udskiftes med let yoghurt for færre kalorier)
  • 1 lille dusk frisk persille
  • 1 tsk citronsaft
  • ½ salt
  • 2-3 knsp friskkværnet sort peber
  • 10 cm agurk
Sådan gør du:
  1. Åben torskerognen og vend bøtten ud i en skål.
  2. Skræl løget og snit det fint. Hæld det snittede løg, citronsaft, salt og peber ned i skålen med torskerognen, og rør ingredienserne godt rundt i din torskerognsmousse med en gaffel.
  3. Nu kan du vælge at pandestege torskerognsmousse på en varm stegepande i nogle minutter, men du kan også sagtens udlade dette, og nyde den kold. Det gør jeg typisk.
  4. Fyld din varme eller kolde torskerognmousse i spidskålsbladende, og fold spidskålsbladende forsigtigt, men fast omkring torskerognsmoussen.
  5. Tip! Er spidskålsbladende for stive og for sprøde til at folde, så overhæld dem nogle gange med kogende vand.
Persille creme og agurk
  1. Rens og snit den friske persille. Grib en skål og bland persille med creme fraiche. Smag persillecremen til med citronsaft, friskkværnet sort peber og salt.
  2. Skyl agurken og snit den fx ligesom vist på billedet af opskriften her.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

2 KOMMENTARER

    • Hej Birgit,

      Der er ikke behov for tilberedning spidskålen.

      Skyl evt. bladende under rendende vand, og wrap dem om torskerognsmoussen.

      Sundt, sprødt og lækkert

      Ha’ en fantastisk dag!

      / Johnny Christensen – UPGRADED.DK

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her