Lun pesto-salat af sauterede bønner, champignons, forårsløg og mandeldrys

Lun pesto-salat af sauterede bønner, champignon, forårsløg & mandeldrys
Lun pesto-salat af sauterede bønner, champignon, forårsløg & mandeldrys

4 Personer

Hands-on tid: 5min – Total tid: 15min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO | VEGANER

Nemt og super lækkert tilbehør…

Når dagens aftensmåltid skal besluttes, forløber der for manges vedkommende ved, at vi tager udgangspunkt i proteinkilden, kødet, fisken osv.

Snakken om aftensmaden kan forløbe noget i stil med…

  • “Lad os lave en omgang hakkebøffer…”
  • “Hvad siger du til grillet svinemørbrad?…”
  • “I aften står menuen på ovnstegt kylling med sprødt skind…”
  • Osv.

Det er en ganske udmærket strategi, som jeg ofte selv anvender. Jeg starter med at bygge måltidet op omkring en proteinkilde, MEN…

Vi skal jo huske ikke at stoppe ved proteinkilden, for det er ingenlunde et komplet måltid. Næste punkt er at finde tilbehøret til hakkebøffen, svinemørbraden, kyllingen osv. Tilbehøret kan blive glemt, og ende med at blive en knap så sund “hovsa-løsning”.

Tidligere i mit liv sjuskede jeg selv godt og grundigt med tilbehøret, og det endte som regel med gitterfritter eller andet energitæt junk… Kender du det til junkfælden?

Tip! Sørg for at have en håndfuld nemme og lækre tilbehørsopskrifter i baghånden. Find fx fem favoritteropskrifter på tilbehør, der går til en bred vifte af kød, fisk, fjerkræ osv. Tag fx og gem dagens lækre tilbehørsopskrift, der går godt til de fleste proteinkilder.

Afslutningsvis vil jeg opfordre dig til at være mere bevidst om at sammensætte hele måltider, frem for halve måltider, foretrække lækkert grøntsagstilbehør, frem for en energitæt hovsa-løsning.

Hvem vil du forkæle med denne lækre opskrift?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Lun pesto-salat af sauterede bønner, champignons, forårsløg og mandeldrys
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Pesto-sauteret grønt
  • 400 gram grønne haricots verts bønner (optøet)
  • 2 dåser champignons eller 500 gram rensede, snittede friske
  • 3 forårsløg
  • 4-5 spsk grøn pesto
  • 1 håndfuld grofthakkede mandler
  • 25 gram smør
Tilberedning
  1. Grib en stor pande, og lad smøret smelte ved middel til høj varme.
  2. Dræn champignonerne for vand, og sauter dem i 3-5 minutter i smøret på den varme pande.
  3. Snit forårsløgene fint, og tilsæt dem panden med champignons. Tilføj også haricots verts bønnerne, og sauter alle grøntsagerne i yderligere 5 minutter.
  4. Vend den grønne pesto rund i dine varme grøntsager, og fordel de grofthakkede mandler over din lune grønne salat inden servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here