Prøv ostegratineret broccoli som tilbehør
Mangler du en nem, sund og lækker tilbehørsopskrift til aftensmaden? Så prøv ovnbagt ostegratineret broccoli med olivenolie og havsalt
Vi skal jo huske at spise godt med grøntsager. Men at spise de samme grøntsager, tilberedt på de samme måder hver dag, bliver trivielt og kedeligt i længden.
Derfor giver det mening, at vi lader os inspirere af nye tilberedningsmetoder af forskellige grøntsager, som vi godt kan lide at have som en del af vores kost.
Måske du allerede har prøvet ovnbagt broccoli?
Hvis ikke, er her en nem måde at peppe en buket broccoli op på. Sidst jeg lavede tilbehørsopskriften her, serverede jeg den til stegt kylling og ovnbagte knoldselleritern, og så kunne alle rettens tre dele nemlig tilberedes i ovnen – smart og nemt.
Tilbehørsopskriften kan anvendes til et hav af dine livretter, men leder du efter noget andet tilbehør, får du her 5 andre tilbehørsfavoritter, jeg kan anbefale:
- Smørstegt spidskål med havsalt og frisk persille – Nemt tilbehør
- Sommersalat med sprød bacon, friterede champignoner og nøddetopping
- Sprød spidskåls-squashpasta med persillepesto og saltristede mandler
- Ovnbagte semi-sprøde bønnefritter med sesam og havsalt » Smagfuldt tilbehør
- Dampede blomkålsris med havsalt » Nemt & lækkert tilbehør
Find fx din egen TOP 5 tilbehørsopskrifter, du nemt kan hive frem, når tid, lyst og overskud til madlavning er i bund. Gør det helst inden dagen, hvor tid, lyst og overskud mangler, for det er nok ikke et spørgsmål om det sker, men snarere hvornår. Vær forberedt!
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 500 - 600 gram broccoli
- 100 gram mozzarellaost
- 1-2 tsk ekstra jomfru olivenolie
- 1 tsk salt
- ½ tsk friskkværnet sort peber
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Skyld og snit broccolihovedet i buketter.
- I et ildfast fad vendes broccolibuketterne i ekstra jomfru olivenolie og krydres med salt og peber.
- Top af med revet mozzarellaost og bag herligheden i ovnen i 10-12 minutter.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]