Bøffer med parmesanost, champignon, squashpasta og spidskål

Bøffer med parmesanost, champignon, squashpasta og spidskål
Bøffer med parmesanost, champignon, squashpasta og spidskål

Opskrift på bøffer med parmesanost

Nyd de saftigste bøffer med parmesanost, champignoner, squashpasta og kål » Se opskriften på hakkebøfferne her

Jeg har igennem tiden eksperimenteret meget med, at lave alverdens variationer af hakkebøffer. Ja, der er gået helt sport i at fremstille den ene velsmagende variant efter den anden, så smagsløgene kan forkæles på nye, anderledes og spændende måder.

Følg med her på LEVBEDRE.DK, så får du alle mine bedste opskrifter på hakkebøffer. Find også selv dine helt egne personlige favoritter.

PRØV OGSÅ: Chili-Cheese hakkebøffer med dampede asparges og blomkål

PRØV OGSÅ: Maxi hakkebøffer med goudaost, bløde løg og dampet broccoli

PRØV OGSÅ: Grillede hakkebøffer med cheddarost, spejlæg og nem rødkålssalat

PRØV OGSÅ: Hakkebøffer med oliven, bønnesalat og blomkålsmos med mandler

PRØV OGSÅ: Saftige wok-hakkebøffer med masser af grøntsager

FIND SELV MANGE FLERE OPSKRIFTER PÅ HAKKEBØF VIA LINKET HER

Her får du opskriften på parmesanost-varianten. Prøv dem næste gang der står bøffer på menuen, og find ud af om de hitter lige så meget hos dig, som de gør hos mig.

 

Saftige parmesanbøffer med champignon, squashpasta og spidskål

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Bøffer med parmesanost, champignon, squashpasta og spidskål
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Parmesanbøffer
  • 1000 gram hakket oksefars
  • 50 gram parmesanost
  • 2 terninger oksebouillon opløst i 0,1 dl (meget lidt) kogende vand
  • 1 løg
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 10 gram smør
Spidskålssalat med creme fraiche, persille og citron
  • 1 spidskål
  • 1 dl creme fraiche (Jo, lavere fedtprocent, des færre kalorier)
  • 1 dusk frisk persille
  • 1 skvæt citronsaft
Resten
  • 1 squash
  • 500 gram friske champignoner (eller 2 glas champignoner)
Sådan gør du:
Sådan laves parmesanbøfferne og de smørstegte champignons
  1. Skræl og snit løget fint.
  2. Tag en skål og bland oksefarsen med ¾ dele parmesanost, fintsnittet løg, bouillon, salt og peber og bland ingredienserne.
  3. Del oksefarsen op i 6-8 lige store portioner, og form en parmesanbøf af hver portion.
  4. Giv en stor pande en smørklat og lad smørret smelte ved middel til høj varme. Steg parmesanbøfferne gyldne. Bøfferne skal have cirka 4-5 minutter pr. side afhængigt af tykkelsen.
  5. Når parmesanbøfferne er stegt færdigt, lægges hakkebøfferne i stanniol.
  6. Skyl, snit og steg champignonerne gyldne i det tilbageværende fedtstof - eller blot lidt af det tilbageværende fedtstof, hvis du vil spare kalorier.
Sådan laver du spidskålssalaten
  1. Snit spidskålen i strimler med en kniv. Skyl og snit persillen i små stykker. Bland spidskålen med creme fraichen, fintsnittet persille og et skvæt citronsaft.
Sådan laves resten
  1. Riv squashen med en spiralizer, strimmeljern eller juliennejern.
  2. Server de saftige parmesanbøffer med den sidste ¼ parmesan på toppen, spidskålssalaten, squashpastaen og de smørstegte champignons. Bon appetit!

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

2 KOMMENTARER

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her