Opskrift på bøffer med parmesanost
Nyd de saftigste bøffer med parmesanost, champignoner, squashpasta og kål » Se opskriften på hakkebøfferne her
Jeg har igennem tiden eksperimenteret meget med, at lave alverdens variationer af hakkebøffer. Ja, der er gået helt sport i at fremstille den ene velsmagende variant efter den anden, så smagsløgene kan forkæles på nye, anderledes og spændende måder.
Følg med her på LEVBEDRE.DK, så får du alle mine bedste opskrifter på hakkebøffer. Find også selv dine helt egne personlige favoritter.
PRØV OGSÅ: Chili-Cheese hakkebøffer med dampede asparges og blomkål
PRØV OGSÅ: Maxi hakkebøffer med goudaost, bløde løg og dampet broccoli
PRØV OGSÅ: Grillede hakkebøffer med cheddarost, spejlæg og nem rødkålssalat
PRØV OGSÅ: Hakkebøffer med oliven, bønnesalat og blomkålsmos med mandler
PRØV OGSÅ: Saftige wok-hakkebøffer med masser af grøntsager
FIND SELV MANGE FLERE OPSKRIFTER PÅ HAKKEBØF VIA LINKET HER
Her får du opskriften på parmesanost-varianten. Prøv dem næste gang der står bøffer på menuen, og find ud af om de hitter lige så meget hos dig, som de gør hos mig.
Saftige parmesanbøffer med champignon, squashpasta og spidskål
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 1000 gram hakket oksefars
- 50 gram parmesanost
- 2 terninger oksebouillon opløst i 0,1 dl (meget lidt) kogende vand
- 1 løg
- ½ tsk salt
- 1 tsk friskkværnet sort peber
- 10 gram smør
- 1 spidskål
- 1 dl creme fraiche (Jo, lavere fedtprocent, des færre kalorier)
- 1 dusk frisk persille
- 1 skvæt citronsaft
- 1 squash
- 500 gram friske champignoner (eller 2 glas champignoner)
- Skræl og snit løget fint.
- Tag en skål og bland oksefarsen med ¾ dele parmesanost, fintsnittet løg, bouillon, salt og peber og bland ingredienserne.
- Del oksefarsen op i 6-8 lige store portioner, og form en parmesanbøf af hver portion.
- Giv en stor pande en smørklat og lad smørret smelte ved middel til høj varme. Steg parmesanbøfferne gyldne. Bøfferne skal have cirka 4-5 minutter pr. side afhængigt af tykkelsen.
- Når parmesanbøfferne er stegt færdigt, lægges hakkebøfferne i stanniol.
- Skyl, snit og steg champignonerne gyldne i det tilbageværende fedtstof - eller blot lidt af det tilbageværende fedtstof, hvis du vil spare kalorier.
- Snit spidskålen i strimler med en kniv. Skyl og snit persillen i små stykker. Bland spidskålen med creme fraichen, fintsnittet persille og et skvæt citronsaft.
- Riv squashen med en spiralizer, strimmeljern eller juliennejern.
- Server de saftige parmesanbøffer med den sidste ¼ parmesan på toppen, spidskålssalaten, squashpastaen og de smørstegte champignons. Bon appetit!
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]
Parmesan bøffer
Skal bøfferne (pkt 5) ikke være før de steges (pkt 3)?
Og så mangler der et l i pkt 1
1000 Tak for input Birgit.
Jeg har rettet opskriften 🙂
– Opskriften blev lavet tidligt i morges, så har nok ikke været helt vågen – HAHA
Ha’ en fantastisk weekend
/Johnny Christensen – UPGRADED.DK