Juster din SUCCES-målestok i ferier, så du UNDGÅR feriefrustration

Juleferien står for døren, og de mange smagfulde julefristelser frister allevegne, og det KAN være vildt frustrerende i et vægt/fedttabsforløb!

Peptalken er fra i sommers, hvor en del af mine vægttabsklienter udviste store bekymringer for sommerferien, MEN de samme gode tips kan bruges i forbindelse med andre ferier fx. Juleferie, Påskeferie, vinterferie osv.

For at opnå langvarig succes med fedttab/vægttab, handler det om IKKE at gøre processen hård, sur og frustrerende – hvem ønsker i så fald at blive i sådan et forløb og sådan en proces ret længe? Ingen!

Derfor vil det i mange tilfælde handle om at slippe gashåndtaget en smule, og give plads til mere glæde, velvære og nydelse – uden at slippe kontrollen.

Slipper vi først kontrollen fuldkomment, kan vi nemt ende med en stor, frustrerende og ødelæggende tilbagegang i vores fremskidt. Det vi er ude efter er blot at ændre målestokken en smule henover ferieperioden.

Hvorfor er det vigtigt at give vægttabsforløbet en slapper?

Kort sagt – For at opnå en optimal livskvalitet.

I ferier forbinder de fleste af os begivenheder, oplevelser og samvær med en eller anden grad af spisning, og giver vi ikke plads til at bibeholde denne form for livskvalitet i nogen grad (på fornuftig, mådeholden vis), ender mange med at køre sur i processen, og smide alle de gode fremskridt i skraldepanden.

Vi skal have lov at nyde en is på stranden (en lille is er det bedre valg, der samtidig giver nydelse, uden afsavn)

Vi skal have lov at nyde lidt julegodter i juleferien og spise julemad (mindre portioner, lidt af vært, nærværende nydelse, der stadigvæk giver nydelse, uden afsavn)

Jeg håber det giver mening?

Juster målestokken en smule i ferier for din egen og dine kæres skyld 🙂

~ Jeg håber du har lyst til at abonnere og synes godt om videoen 🙂

Please enter your comment!
Please enter your name here