Juster (måske) din målestok for succes med vægttab i dine ferier

Din målestok for succes, kan spænde ben

Har du samme målestok for succes i sommerferien og juleferien, som du har resten af året? Så kan det være ødelæggende for din livskvalitet

Juleferien står for døren, og de mange smagfulde julefristelser, de frister allevegne – hele tiden! Det kan være vildt frustrerende, hvis du er i gang med et vægttabsforløb!

Peptalken er inspireret af sommerferien, hvor en del af de skønne mennesker, jeg havde i forløb, udviste store bekymringer for deres sommerferie. Uanset om det er tid til sommer-, jule- eller Påskeferie, så opstår der ofte samme vægttabsproblematik.

For at opnå langvarig succes med fedttab og vægttab, skal processen ikke gøres hård, sur og frustrerende. For hvem ønsker og kan i virkeligheden blive ved ret længe i hårdt, surt og frustrerende forløb ret længe?

Derfor vil det i mange tilfælde give mening, at du slipper gashåndtaget en smule, og giver dig selv plads til mere glæde, velvære og nydelse – uden at slippe kontrollen helt.

Du skal naturligvis ikke slippe kontrollen fuldkomment, så du efter ferien står med en stor, frustrerende og ødelæggende tilbagegang. Det vi er ude efter er blot at ændre målestokken for succes – bare en lille smule henover ferieperioden.

 

Giver en “ferieslapper” fra vægttabsforløbet mening?

Kort sagt:  Ja, for det giver dig ofte spillerum til at nyde mere glæde, velvære livskvalitet både fysisk, mentalt og socialt. Hvilket typisk gør din overordnede vægttabsproces meget nemmere at holde ved.

Dit vægttab sker ikke lineært, men det sker holdbart.

Ferier forbindes ofte i højere grad med begivenheder, oplevelser, samvær, ture osv., hvor en eller anden grad af (hygge)spisning indgår. Giver vi ikke plads til denne form for livskvalitet i nogen grad (med nydeles i sunde mængder naturligvis), slider det ofte på livskvaliteten.

Mange med at køre sur i processen, og skrotte alle deres gode fremskridt.

Vi skal have lov at nyde en is på stranden (en lille is er det bedre valg, der samtidig giver nydelse, uden afsavn)

Vi skal have lov at nyde lidt julegodter i juleferien og spise julemad (mindre portioner, lidt af vært, nærværende nydelse, der stadigvæk giver nydelse, uden afsavn)

 

Jeg håber det giver mening?

Juster målestokken en smule i ferier for din egen og dine kæres skyld 🙂

~ Jeg håber du har lyst til at abonnere og synes godt om videoen 🙂

 

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here