(MÅSKE) den PRIMÆRE årsag til dine nye, gode, sunde vaner fejler!

Nye vaner – undgå denne fejl

Du vil gerne i bedre form, du vil gerne spise “sundere” (hvad end det er for dig) eller skabe, træne og fastholde en anden givende vane i dit liv.

Gang på gang oplever du, at dine nye, gode, sunde vaner slår fejl. Det frustrerer dig, og du er på renden til at miste troen på, det i det hele taget kan lykkes for dig.

Dagens video handler om den (måske) PRIMÆRE årsag til dine nye, gode, sunde vaner fejler, og hvad du skal gøre i stedet for, hvis du vil lykkes!

 

Konkrete vaneændringseksempler

Jeg giver dig også to meget konkrete eksempler på succesfuld ændring af spisevaner og trænings-, motions- og aktivitetsvaner, hvilket er to vaner, som mange mennesker drømmer om at lykkes med at forbedre.

Er dit mål en slankere, stærkere og sundere krop? Eller er dit ønske at opnå et vægttab der holder resten af livet? Så vil du lære noget fundamentalt og meget vigtigt om, hvordan du lykkes i videoen.

Vores mål i livet og de resultater vi ønsker at opnå funderes nemlig af vores handlinger, adfærd og vaner. Overser vi det, kan vi nemt lade os forføre at “magiske” kosttilskud, fedtforbrændende quick-fixes og “helt rigtige” planer.

At jagte drømmekroppen og det perfekte liv gennem “magiske” quick-fixes er typisk spild af både tid, energi og penge.

Jeg lever af at hjælpe helt almindelige mennesker med at lykkes i at skabe de forandringer, de ønsker i deres liv. Med udgangspunkt i langtidsholdbare adfærdsændringer og vanebaserede livsstilsændringer, giver jeg mennesker mulighed for at nå deres mål og skabe resultater der holder resten af livet.

» ALT HELD OG LYKKE PÅ DIN PERSONLIEG REJSE 😉

 

🤗 Jeg håber videoen vil hjælpe dig godt videre i det gode liv 😉

✅ Hvis du synes godt om videoen, så giv den gerne dit “LIKE” – tak

✅ Abonnér GRATIS på YouTubekanalen for flere tanker, tips og ideer!

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here