10 TYPISKE ÅRSAGER TIL DINE NYE VANER FEJLER – IGEN!

LÆR AT LYKKES MED NYE VANER

Vil du i bedre form, spise “sundere” (hvad end det er for dig) eller skabe, træne og fastholde andre sunde, bedre og nye vaner i dit liv?

Måske du gang på gang oplever, at dine nye, gode, sunde vaner slår fejl. Nemlig, og det frustrerer dig sikkert, og måske du er lige på renden til at miste troen på, det i det hele taget kan lykkes for dig?

Videoens peptalk handler om de typiske årsager til, at dine nye vaner fejler, og hvad du skal gøre i stedet for, hvis du vil lykkes med at skabe nye, gode og sundhedsfremmende vaner i dit liv!

SE OGSÅ: FASTHOLD TRÆNINGS-, MOTIONS- OG AKTIVITETSVANERNE

 

FÅ SUCCES MED VANEÆNDRINGER

I videoen, giver jeg dig også to helt konkrete eksempler på succesfuld vaneændring af dine spisevaner og trænings-, motions- og aktivitetsvaner. To af de vaneområder, som mange mennesker drømmer om at lykkes med at forbedre.

Er dit mål en slankere, stærkere og sundere krop, eller er dit ønske at opnå et vægttab der holder resten af livet? Så lærer du noget fundamentalt og meget vigtigt om, hvordan du lykkes lige netop med det i videoen, så giv den et kig.

SE OGSÅ: NEM GUIDE TIL BEDRE SPISEVANER OG VARIGT VÆGTTAB

Vores mål i livet og de resultater vi ønsker at opnå funderes nemlig af vores handlinger, adfærd og vaner. Overser vi det, kan vi nemt lade os forføre at “magiske” kosttilskud, fedtforbrændende quick-fixes, “de helt rigtige” planer mm.

SE OGSÅ: HVORFOR DU IKKE SKAL FORVENTE NYE VANER PÅ 21 DAGE

At jagte drømmekroppen og det perfekte liv gennem “magiske” quick-fixes er typisk spild af både tid, energi og penge.

Jeg føler mig både stolt, heldig og privilegeret over, at arbejde med at hjælpe mennesker med at skabe ønskelige forandringer, opnå bedre resultater og nå deres mål i livet.

I mine personlige forløb, tager jeg udgangspunkt i langtidsholdbare adfærdsændringer og vanebaserede livsstilsændringer. Jeg lærer mennesker, hvordan de omsætter deres gode intentioner til holdbare handlinger og resultater der holder – i den virkelige verden.

SE OGSÅ: SÅDAN OPBYGGER OG FASTHOLDER DU DINE NYE VANER

 

SUPPLERENDE “FÆLDER” FOR NYE VANER

  • Manglende klarhed: Når du forsøger at etablere nye vaner, er det vigtigt at have klarhed over, hvad dy præcis ønsker at forandre, forbedre, gøre mere af osv. Uden klarhed kan det være svært at opretholde motivationen og forblive fokuseret.
  • Manglende planlægning: En manglende planlægning kan føre til forvirring og usikkerhed om, hvordan du bedst implementerer den nye vane. Uden en klar plan kan det være svært at finde tid og ressourcer til at integrere den nye vane i dine daglige rutine.
  • Manglende motivation: Manglende motivation er en af de mest almindelige årsager til, at nye vaner fejler. Hvis du ikke er tilstrækkeligt motiveret til at ændre sin adfærd, vil det være svært at opretholde den nye vane på lang sigt.

SE OGSÅ: STYRKEN AF DIT “HVORFOR”, ER AFGØRENDE FOR SUCCES

  • Manglende støtte: Manglende støtte fra venner, familie eller kolleger kan være en stor hindring for at etablere nye vaner. Det er vigtigt at have et supportnetværk, der kan tilbyde opmuntring, støtte og hjælp undervejs.
  • For høj ambition: Er du for overambitiøs og fx forsøger at ændre for meget på én gang, kan det nemt føre til overvældelse og stor risiko for fiasko. Det er ofte mere effektivt at fokusere på en vane og små overskuelige optimeringer ad gangen.
  • Manglende tålmodighed: Det tager tid at etablere en ny vane, og det er vigtigt at være tålmodig i processen. Mange forventer hurtige resultater og giver op, hvis de ikke ser øjeblikkelige forbedringer. Vedholdende indsatser er nødvendige for at opnå succes.

SE OGSÅ: FØLER DU SLET IKKE DER SKER NOK FREMSKRIDT?

  • Manglende opfølgning: At etablere en ny vane kræver løbende opfølgning, justering og optimering. Hvis du ikke holder øje med din fremgang og foretager de justeringer for livet bump på vejen undervejs, kan du nemt falde tilbage i dine gamle vaner.
  • Manglende selvkontrol: En vis mængde selvkontrol er hjælpsomt, men ikke nødvendigvis afgørende for succes med nye vaner. Det er godt at kunne modstå fristelser, fastholde ønsket adfærd på trods af forhindringer, men situationskontrol er ofte vigtigere.

SE OGSÅ: TAG SITUATIONSKONTROL OG UNDGÅ FLERE FIASKOER

  • Manglende tro på sig selv: Hvis du ikke tror på din evne til at ændre og opretholde en ny vane, vil du sandsynligvis fejle. Troen på din egen evne til at lykkes er afgørende for at opnå varige ændringer i adfærd.

SE OGSÅ: Skab det rette mindset, nå dine mål og få bedre resultater!

ALT HELD OG LYKKE PÅ DIN PERSONLIEG REJSE

 

SKAB SUNDE NYE VANER MED SUCCES

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her