December 2017: Sådan sætter du et godt Nytårs-fortsæt…

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Årets sidste dage nærmer sig med hastige skridt…

1000 tak for et fantastisk 2017

Du har lige nu en fantastisk mulighed for at reflektere over 2017.

  • Hvilke planer, projekter og forandringer fik du ført ud i livet?
  • Hvad er gået mindre godt i dit liv, og hvad var årsagen egentlig?
  • Hvilke mål, drømme og ønsker skal overføres til 2018?

Du kan også nu med fordel planlægge dine mål for 2018.

Hmm, målsætning og resultater hører sig da kun til i forretningsverdenen, ikke?

Nej. Mål og resultater hører ikke kun til i “Business-verdenen”.

Du er kaptajnen på dit skib. 

Skibets fremdrift skabes gennem din handlekraft.

Hvad er det, du virkelig vil skabe af resultater i 2018?

Find et stykke papir og en blyant og sæt dine mål. Afsæt 15-20 minutter.
Brug S.M.A.R.T modellen til effektivt at sætte mål og skabe resultater.

S – Specifikt – Hvad er det for et specifikt resultat, du ønsker at skabe?  
M – Målbart – Hvordan kan du måle dine fremskridt, og hvornår er målet nået?
A – Attraktivt – Hvorfor er målet/resultatet attraktivt for dig?
R – RealistiskHvad gør, at målet er realistisk for dig at opnå?
T – Tidsbestemt – Hvornår skal målet været nået? Giv en slutdato

Vigtigt – Gør status på dine mål og fremskridt med jævne mellemrum.
Del – Fortæl andre om dine mål og skab eksterne forventninger til dig selv.
Gulerod – Beløn dig selv på passende vis, når de ønskede resultater skabes.

God fornøjelse…

UPGRADED 2017 – Status på året der gik… 

Handlekraft skaber resultater og fremskridt. I 2017 blev der skabt flere positive fremskridt for UPGRADED. Jeg kan bl.a. nævne at:

  • Du nu kan blive inspireret af over 200 superlækre Low-Carb opskrifter
  • UPGRADED for nylig rundede 1000 “Synes godt om” på Facebook
  • UPGRADED snart runder 4000 følgere på Instagram.

Mange 1000 tak for opbakningen i 2017.

UPGRADED 2018 – Plan for året der kommer… 

Omdrejningspunktet bliver “Nøglen til det gode liv“, og hvad du kan gøre for at skabe det liv, du går og drømmer om. I 2018 påtænker jeg endvidere at:

  • Anvende mere video som indholdskabende medie.
  • Inspirere dig med “Kom godt i gang” kurser om Low-Carb mad og motion.
  • Prioritere at sende minimum et inspirerende nyhedsbrev om måneden.

Endvidere vil jeg arbejde på et udkast til en bog om Nøglen til det gode liv’.

Jeg er super positiv og i den grad spændt på planerne for 2018. Jeg forventer i høj grad at få udfordret min personlige komfortzone – Hvilket er helt perfekt!

“Livet begynder for enden af din komfortzone”

– Neale Donald Walsch

Du og dine kære ønskes et FANTASTISK NYTÅR…

De bedste hilsner fra

Johnny Christensen & UPGRADED

VI SES PÅ UPGRADED.DK

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

 

Please enter your comment!
Please enter your name here