MERE VIDEN OM ‘HVAD’ DU SKAL, GIVER SJÆLDENT SUCCES

MERE VIDEN OM 'HVAD' DU SKAL, GIVER SJÆLDENT SUCCES
MERE VIDEN OM 'HVAD' DU SKAL, GIVER SJÆLDENT SUCCES

FRA ‘HVAD’ TIL ‘HVORDAN’ OG ‘HVORFOR’

Nej, det er sjældent mere viden og information om ‘HVAD’ du skal gøre, som du mangler for at lykkes, men hvor hopper kæden så af?

De fleste af os ved godt ‘HVAD‘ der i bund og grund skal til for at forandre og forbedre deres livssituation i en ønskelig retning. Ja, det jeg siger er, at du sandsynligvis har rigeligt med viden og information om allerede nu, så hvorfor lykkes du så alligevel ikke?

Ja, det er ret interessant, når nu du faktisk har masser af viden.

Hænder det alligevel i processen, at du faktisk mangler noget mere viden og information om, ‘HVAD‘ der skal gøres, så ved du formentligt også godt, hvor informationen findes.

Kan du jo altid bruge en livline, og “ringe” til (søge på) Google.

Nå, lad os dykke lidt mere ned i, hvorfor så mange ender med at fejle, selvom de egentlig ved en helt masse om, ‘HVAD‘ der skal til.

SE OGSÅ: SÅDAN KAN DU FORBEDRE DIT LIV PÅ KUN 2 MINUTTER

 

HER HOPPER KÆDEN AF FOR DE FLESTE

Nej, det er typisk ikke mere viden om ‘HVAD‘, vi mangler. Derimod er det mere viden om ‘HVORDAN‘ og ‘HVORFOR‘, som vi ikke har tilstrækkelig styr på. Lad mig tydeliggøre den udfordring, der sandsynligvis har spændt ben for dig op til flere gange.

  • HVAD = Viden og information til at lykkes.
  • HVORDAN = Processen, strategi og metoden til at lykkes.
  • HVORFOR = Skaber afgørende mening bag vores ‘HVORDAN

Så du er allerede godt på vej til at lykkes med viden og information. Men du mangler sandsynligvis at få meget mere styr på, hvordan du omsætter, ‘HVAD‘ du ved, til konkret adfærd i din hverdag, samt at manifestere meningen bag i et stærkt ‘HVORFOR‘.

Lad os antage, du har viden og information nok, og du mangler at få styr på ‘HVORDAN‘ og dit ‘HVORFOR‘, hvordan får du så styr på det? Da artiklen ville blive alt for lang, hvis jeg skulle afdække begge dele her, så får du i stedet nogle læse-anbefalinger.

Dit ‘HVORDAN‘ handler om at fremme og fastholde vedholdenhed, vaner og konkret adfærd, der sikrer at vi effektivt omsætter din viden til holdbare hverdagsindsatser. Det har jeg skrevet mere om, her på LEVBEDRE.DK i forbindelse med vaner, adfærdsdesign

Det er dog lidt svært at blive konkret med dit ‘HVORDAN‘, fordi det afhænger meget af, hvad du ønsker at opnå, forbedre og forandre. Men er du ude efter at skabe bedre mad-, motions- og livsstilsvaner, kan jeg anbefale dig at tjekke følgende ud:

SE HER: DROP RØVERHISTORIERNE OG RE-DESIGN DIT MADMILJØ

SE HER: SÅDAN SKABER OG FASTHOLDER DU NYE AKTIVITETSVANER

SE HER: SÅDAN OPBYGGER OG FASTHOLDER DU DINE NYE VANER

Ønsker du at få bedre styr på dit ‘HVORFOR‘, så hjælper jeg dig godt videre i følgende to atikler herunder. Nederste link, indeholder også en video, hvor i jeg forklarer mere om, hvordan du får styr på dit ‘HVORFOR’.

LÆS HER: STYRKEN AF DIT “HVORFOR”, ER AFGØRENDE FOR SUCCES

SE VIDEON HER: HAR DU TÆNK OVER DIT “HVORFOR” I FORANDRINGEN?

 

ET VINDER-MINDSET ER GULD VÆRD

Når du har styr på hvad, hvorfor og hvordan, så giv dit mindset et tjek.

Render du rundt med et stærkt begrænsende mindset, øger du risikoen for fiasko. Du er naturligvis ikke garanteret succes i livet, bare fordi du optimerer dit mindset, men dit liv og dine forandringer bliver unægtelig sjovere, mens chancen for succes øges markant.

Dit mindset er afgørende for, hvor positivt eller negativt du fortolker alt i livet – både ift. medgangs- og modgangshændelser. Vi kan derfor sige, at vores livskvalitet kun kan være lige så godt som det mindset, vi betragter livets hændelser igennem.

SE OGSÅ: Skab det rette mindset, nå dine mål og få bedre resultater!

 

DIT MINDSET PÅVIRKES AF MANGE FAKTORER

Flere faktorer former vores mindset herunder bl.a. vores viden, overbevisninger, forventninger, sociale fællesskaber, kultur, teorier, tidligere oplevelser, opvækst, vaner, frygtfølelse, modighed og meget andet.

Alle disse faktorer og mange flere danner grundlag for det filter, vi ser vores virkelighed igennem. Derfor er det heller ikke så sært, at uenighed mellem mennesker er et naturligt forekommende fænomen.

Derfor fylder mindset-arbejdet typisk også en større del i mine forløb.

Vi betragter enhver livssituation og meningsskabelse gennem vores eget mentale filter. Et stærkt mindset evner fleksibel, nuanceret og perspektiverende tænkning i alle livets op- og nedture.

Måske du ofte tager dig selv i at sige eller tænke “Hvad er meningen?”, men begynd at øve dig i at tænke: “Hvilken støttende mening kan jeg tillægge det her?”. Indgroede vaner findes også ift. vores tanker, men tankevaner kan også optimeres og udvikles.

SE OGSÅ: SLIP DIN OVERTÆNKNING, SPEKULATION OG BEKYMRING

Det giver altså i høj grad mening, at du træner dine tankervaner til et mere støttende, mulighedssøgende og positivt livssyn, hvis du vil optimere din chance for at opnå succes og leve et godt, langt og lykkeligt liv.

SE OGSÅ: UNDGÅ OVERSPRINGSHANDLINGER OG FASTHOLD MOTIVATIONEN

 

Hvordan er dit typiske mindset?

Jeg har i mere end 10 år, bl.a. hjulpet mennesker til at skabe et ressourcestærkt mindset og bedre tankevaner.

Det er interessant at opleve, hvordan lidt målrettet mentaltræning og positive mindset-ændringer, formår at frisætte og flytte et menneske fra handlingslammelse, frustration og håbløshed til handlekraft, overskud og selvtillid – ét skridt ad gangen!

Hvad vil du gerne forandre og forbedre dit liv? Så håber jeg, at du føler dig hjulpet godt på vej med artiklen her, og skulle du få brug for en hjælpende hånd til at lykkes, så hjælper jeg dig gerne. Book en uforpligtende snak via linket her.

Lad os sammen optimere dit mindset, så du kan komme fra tanke til handling og få mere ud af livet.

SE OGSÅ: 10 TYPISKE ÅRSAGER TIL DINE NYE VANER FEJLER – IGEN!

 

FÅ STYR PÅ DIT MINDSET

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her