Spidskålswraps med avocado, æg og serranoskinke dertil bønner og tomat

Spidskålswraps med avocado, æg og serranoskinke dertil bønner og tomat
Spidskålswraps med avocado, æg og serranoskinke dertil bønner og tomat

Spidskålswraps med avocado, æg og serranoskinke

Prøv de sunde, nemme og lækre spidskålswraps med avocado, æg og serranoskinke dertil bønner og tomat » en favoritopskrift

Indtil videre er denne opskrift min favoritopskrift på spidskålswraps. De små lækre spidskålswraps med cremet avocado, æg og serranoskinke, er jeg helt vilde med!

Hvis din madpakke er gået hen og blevet grå og kedelig, så pep madpakken op med nogle lækre opskrifter på spidskålswraps. Er du helt ideforladt omkring, hvor du skal starte, så starter du bare med denne opskrift – Nu, nu, nu – GO!

Denne opskrift er lækker som madpakkeide, frokostanretning eller som en forrets-hapser. Sammenspillet mellem avocado, æg og serranoskinke er i den grad noget, der tilfredsstiller både gane, mund og mave. Prøv opskriften af snarest – Glæd dig 🙂

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spidskålswrap med avocado, æg og serranoskinke dertil bønner og tomat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
  • 2-3 blade spidskål (giver tilsvarende antal spidskålswraps)
  • 2 æg
  • ½ avocado
  • 2-3 skiver serranoskinke
  • 1 små snack- eller cocktailtomater
  • 100 gram frosne haricots verts bønner
  • 1 tsk smør
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan laver du perfekte hårdkogte æg
  1. Fyld en kasserolle eller gryde med 1-2 cm vand. Læg de to æg i gryden, og bring vandet i kog. Når vandet koger, sættes tiden til 7 minutter, hvorefter æggene køles ned med koldt vand, pilles og skæres i skiver.
Sådan laver du smørsauterede haricots verts bønner
  1. Smelt en klat smør på en pande ved høj varme. Sauter haricots verts bønnerne i smørret i 2-3 minutter, hvorefter de er klar til servering.
Sådan sammensættes resten af måltidet (fx mens æggene koger og bønnerne sauteres)
  1. Halver avocadoen, fjern stenen og skrab avocadokødet ud med en ske. Skær avocadoens kød ud i tynde skiver.
  2. Tag nu dine spidskålsblade, og fordel serranoskinke, avocado og skiver af æg i hver af spidskålsbladene. Er spidskålsbladene for stive, kan de overhældes med kogende vand.
  3. Rul hvert spidskålsblad omkring indholdet. Server dine spidskålswraps med smørsauterede haricots verts bønner og skiveskårede små tomater.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here