Spidskålswrap med avocado, æg og serranoskinke dertil bønner og tomat

Spidskålswrap med avocado, æg og serranoskine dertil bønner og tomat
Spidskålswrap med avocado, æg og serranoskine dertil bønner og tomat

1 Person(2-3 små wraps)

Hands-on:  10min – Total tid:  12min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB | PALEO

Wauw, de er super lækre…

Indtil videre er denne opskrift min favoritopskrift på spidskålswraps. De små lækre wraps er her med cremet avocado, æg og serranoskinke 🙂

Hvis din madpakke er gået hen og blevet grå og kedelig, så pep madpakken op ind imellem fx med nogle af mine forskellige opskrifter på spidskålswraps. Er du helt ideforladt omkring, hvor du skal starte, så starter du bare med denne opskrift – GO!

Denne opskrift er nemlig lækker som madpakkeide, frokostanretning eller som en forrets-hapser. Sammenspillet mellem avocado, æg og serranoskinke er i den grad noget, der tilfredsstiller både gane, mund og mave.

Prøv opskriften af snarest – Glæd dig 🙂

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spidskålswrap med avocado, æg og serranoskinke dertil bønner og tomat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser
  • 2-3 blade spidskål (giver tilsvarende antal spidskålswraps)
  • 2 æg
  • ½ avocado
  • 2-3 skiver serranoskinke
  • 1 cocktailtomater
  • 100 gram frosne haricots verts bønner
  • 1 tsk smør
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. Grib en kasserolle, fyld den med 1-2 cm vand og læg de to æg i gryden. Bring vandet i kog og sæt tiden til 7 minutter. Når æggene er færdige, pilles de og skæres i skiver.
  2. Fat en pande og lad en klat smør smelte ved høj varme. Sauter haricots verts bønnerne i smøret i 2-3 minutter.
  3. Mens æggene koger og bønnerne sauteres, halveres avocadoen, stenen fjernes, og avocadokødet skrabes ud med en ske. Skær den halve avocado ud i tynde skiver.
  4. Tag nu dine spidskålsblade og fordel serranoskinke, avocado og æg i hver af bladene og rul hvert blad omkring indholdet. Server spidskålswrappen med smørsauterede bønner og skiveskåret cocktailtomat.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here