Spidskålswraps med blomkålsmos, rosastegt svinemørbrad og salat

Spidskålswraps med blomkålsmos, rosastegt svinemørbrad og salat
Spidskålswraps med blomkålsmos, rosastegt svinemørbrad og salat

Spidskålswraps med svinemørbrad og blomkålsmos

Prøv den nemme, sunde og lækre opskrift på spidskålswraps med blomkålsmos, rosastegt svinemørbrad og salat

Her får du et sundere og mere kalorielet alternativ til tacos og tortillawraps.

Jeg vil ikke ligge skjul på, at blomkålsmos i alverdens afskygninger, hitter hjemme hos mig. Det samme gør alverdens veltilberedt kød som fx rosastegt svinemørbrad, og faktisk er jeg lige så stor fan af spidskålswraps, så hvorfor ikke kombinere de tre?

For ikke så længe siden, besluttede jeg mig for at kombinere de tre ovennævnte favoritter. En kombinationen af tre favoritter, må da være noget der også hitter – måske det ville blive til endnu en favoritopskrift, tænkte jeg.

 

Mit første bid udløste et højt: “MISSION ACCOMPLISHED”

Kombinationen holder 100 procent, og den skønne blandede broccolisalat med cremet fetaost, gjorde bestemt ikke oplevelsen ringere.

Pas på! Hvis både blomkålsmos og svinemørbrad er brandvarmt, så pas på fingrene, og anvend evt. kniv og gaffel til spidskålswrappen. Lader du der i mod indholdet køle ned, er spidskålswrappen super god som madpakkeide og fingermad på farten!

Nedenstående tip er forbehold sous vide tilberedning, men husk du også altid finder en ganske almindelig tilberedningsmetode til mine opskrifter. Hvis det smutter for mig, så skriv en kommentar under opskriften – TAK.

Anvender du Sous Vide til tilberedningen af svinemørbraden, så give svinemørbraden 3-4 timer ved 58 grader. Afslut tilberedningen med en lyn-smørstegning ved høj varme i maksimalt 1 minut, inden udskæring og servering.

Sous vide tilberedning giver dig et perfekt resultat – hver gang.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spidskålswrap med blomkålsmos og rosastegt svinemørbrad, dertil salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Smørstegt svinemørbrad
 • 600 gram svinemørbrad
 • 1-2 spsk smør
 • 1 tsk salt
 • Friskkværnet sort peber
 • + dine yndlingskrydderier
Blomkålsmos med persille
 • ½ blomkålshoved
 • 50-75 gram pikant flødeost
 • 1 dusk frisk persille
 • 1 tsk salt
 • Friskkværnet sort peber
Blandet salat med feta
 • ½ iceberg eller andet salat
 • 10 cm agurk
 • 6-8 små tomater
 • 1 gulerod
 • 1 rød peberfrugt
 • ½ broccoli
 • 75 gram fetaost / puckost
 • 1 spsk græskarkerner
Sådan gør du:
Blomkålsmos med persille
 1. Skyl blomkålen og snit det groft. Hæld blomkålsstykkerne i en gryde og fyld vand i gryden til blomkålen er dækket.
 2. Bring gryden i kog ved høj varme og skru herefter ned på lav varme i 18-20 minutter.
 3. Snit persillen. Hæld vandet fra blomkålen og med en elpisker, blandes den møre blomkål med pikantost, fintsnittet persille, salt og peber.
Sådan laver du perfekt smørstegt svinemørbrad (Sous vide opskrift findes ovenfor)
 1. Grib et skærebrat og afpuds svinemørbraden med en skarp kniv.
 2. Fat en pande og smelt smørret ved middel til høj varme.
 3. Krydr svinemørbraden og steg den ved middel varme, til den er gylden på hele overfladen.
 4. Skru herefter ned på lav varme til svinemørbradens kernetemperatur rammer 58 grader (det tager typisk 12-15 minutter, alt afhængigt af tykkelsen).
Blandet salat med feta
 1. Skyl alle de grønne ingredienser til salaten. Skræl og strimmel guleroden og snit resten af de grønne ingredienser. Broccolien kan koges 5 minutter, hvis ikke du ønsker et sprødt bid i den. Fetaost i tern og græskarkerner, anrettes afslutningsvist ovenpå salaten.
Serveringen
 1. Fyld spidskålsbladende med mørbrad og blomkålsmos, og server din wrap til salaten. Er dine spidskålsblade for sprøde, kan du dampe eller koge dem i 60 sekunder, så de bliver bøjelige.

Madopskriften passer til kostretningerne

LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here