Spidskålswrap med blomkålsmos og rosastegt svinemørbrad, dertil salat

Spidskålswrap med blomkålsmos og rosastegt svinemørbrad, dertil salat
Spidskålswrap med blomkålsmos og rosastegt svinemørbrad, dertil salat

Sådan laver du lækre spidskålswraps

Spidskålwraps er sundere og meget mere kalorielette i forhold til taco- og tortillawraps.

Jeg vil ikke ligge skjul på at blomkålsmos i alverdens afskygninger, hitter hjemme hos mig. Det samme gør alle mulige slags veltilberedt kød som fx denne opskrifts rosastegt svinemørbrad. Det samme kan siges om wraps af spidskål, som jeg tillige er stor fan af.

På en dag for ikke så længe siden, faldt det mig ind at kombinere de tre ovennævnte favoritter. Mon det kombinationen ville give endnu en favoritopskrift. Tja, hvorfor ikke?

Kort fortalt kunne jeg runde eventyret af med frasen: “MISSION ACCOMPLISHED”

Kombinationen holder 100 procent, og så gør den skønne blandede broccolisalat med cremet fetaost bestemt ikke oplevelsen ringere 😉

Tip! Hvis både blomkålsmos og svinemørbrad er brandvarmt, så pas på nallerne, og anvend evt. kniv og gaffel til spidskålswrappen. Lader du der i mod indholdet køle ned, er wrappen super god som madpakkeide, for den kan nemt spises med fingrene på farten!

Tip! Anvender du Sous Vide til tilberedningen af svinemørbraden, vil jeg anbefale dig at give den 3 timer ved 58 grader. Afslut tilberedningen med en lyn-smørstegning i maksimalt 1 minut inden servering. Tilberedningen giver dig et perfekt resultat – hver gang.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spidskålswrap med blomkålsmos og rosastegt svinemørbrad, dertil salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Smørstegt svinemørbrad
  • 600 gram svinemørbrad
  • 1-2 spsk smør
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
  • + dine yndlingskrydderier
Blomkålsmos med persille
  • ½ blomkålshoved
  • 50-75 gram pikant flødeost
  • 1 dusk frisk persille
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Blandet salat med feta
  • ½ iceberg eller andet salat
  • 10 cm agurk
  • 6-8 små tomater
  • 1 gulerod
  • 1 rød peberfrugt
  • ½ broccolihoved
  • 75 gram fetaost / puckost
  • 1 spsk græskarkerner
  • Ekstra jomfru olivenolie (kan udskiftes med light dressing for færre kalorier)
Sådan gør du:
Blomkålsmos med persille
  1. Skyl blomkålen og snit det groft. Hæld blomkålsstykkerne i en gryde og fyld vand i gryden til blomkålen er dækket.
  2. Bring gryden i kog ved høj varme og skru herefter ned på lav varme i 18-20 minutter.
  3. Snit persillen. Hæld vandet fra blomkålen og med en elpisker, blandes den møre blomkål med pikantost, fintsnittet persille, salt og peber.
Smørstegt svinemørbrad
  1. Grib et skærebrat og afpuds svinemørbraden med en skarp kniv.
  2. Fat en pande og smelt smøret ved middel til høj varme.
  3. Krydr svinemørbraden og steg den ved middel varme, til den er gylden på hele overfladen.
  4. Skru herefter ned på lav varme til svinemørbradens kernetemperatur rammer 58 grader (det tager typisk 12-15 minutter, alt afhængigt af tykkelsen).
Blandet salat med feta
  1. Skyl alle de grønne ingredienser til salaten. Skræl og strimmel guleroden og snit resten af de grønne ingredienser. Broccolien kan koges 5 minutter, hvis ikke du ønsker et sprødt bid i den. Fetaost i tern og græskarkerner, anrettes afslutningsvist ovenpå salaten.
Serveringen
  1. Fyld spidskålsbladende med mørbrad og blomkålsmos, og server din wrap til salaten. Er dine spidskålsblade for sprøde, kan du dampe eller koge dem i 60 sekunder, så de bliver bøjelige.

Madopskriften passer til kostretningerne

LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here