Har du smagt spidskålswraps?
Nem, sund og lækker opskrift på spidskålswraps med kyllingekebab, grønkål og urtedressing » Perfekt hverdagsmad
Hvis du også elsker fyldte madpandekager, tortillawraps, burritos, tacos og lignende typer af fingermad, vil du sandsynligvis også elske spidskålswraps.
Wraps af spidskål er i øvrigt en glimrende måde at reducere kalorier i din fingermad, hvis du fx ønsker et holdbart vægttab. 160 kalorier er der cirka i en tortilla-pandekage, og blot ved at skifte pandekagen ud med spidskål, når vi under 10 kalorier.
Wauw, en vild kaloriemæssigt besparelse, ikke sandt?
Du kan fylde dine spidskålswraps med alt hvad dit hjerte begærer af yndlingsfyld. Jeg valgte at fylde mine spidskålswraps med spicy kyllingekebab, fintsnittet grønkål og en let urtedressing. Simpelt og yderst smagfuldt!
Mine andre opskrifter på spidskålswraps
- Spidskålswraps med æg og torskerognsmousse og persillecreme
- Nemme spidskålswraps med tunmousse, persillecreme og avocado
- Spidskålswraps med torskerognsmousse og persillecreme og agurk
- Spidskålswraps med avocado, æg og serranoskinke
- Røde spidskålswraps med cremet avocado-tunmousse og purløg
- Sprøde spidskålswraps med smørstegt kylling, citruscreme og salat
- Spidskålswraps med tuncreme, sprød bacon og fritterede champignoner
- Spidskålswraps med blomkålsmos, rosastegt svinemørbrad og salat
- Nemme spidskålswraps med cremet tunmousse og æg
Alle opskrifterne på spidskålswraps er lækre som madpakkeide, frokostanretning eller som en forrets-hapser. Find de favorit-spidskålswraps, der tilfredsstiller både din gane, mund og mave.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 600 gram kylling - ideelt er udbenet kød fra kyllingeoverlår, men bryst er fint
- 1 lille fed hvidløg(kan undlades)
- 1 tsk paprika
- ½ tsk tørret oregano
- 1 knsp chili
- 1 drys salt
- 1 knsp peber
- 1 klat smør 10 gram
- 8 Spidskålsblade (OBS. Skyl blot bladene under rindende vand)
- 250 gram hakket grønkål
- 2 dl creme fraiche (jo lavere fedtprocent, des færre kalorier)
- 2 spsk citron
- 1 tsk paprika
- ½ tsk salt
- 1 dusk frisk fintsnittet basilikum, purløg, dild eller persille
- Grib en frysepose, og tilføj kylling, presset hvidløg, paprika, oregano, chili, salt og peber. Tvist posen øverst, hold den tæt og ryst alle ingredienserne godt sammen.
- Giv så en stor pande høj varme. Tilføj smørklatten til den varme pande, og hæld posens indhold ud på panden.
- Steg den marinerede kylling i 6-8 minutter på alle sider. OBS. stegetiden afhænger af tykkelsen på udskæringen. Bruger du færdigkøbt kyllingekebab, følger du blot vejledningen på posen.
- Hæld den stegte kylling over på et stort stykke stanniol, og pak kyllingen ind i stanniolen.
- Inden servering skæres den stegte kylling i tynde kebabskiver og smages til med salt og peber.
- Rør creme fraiche, citron, paprika, salt og krydderurter sammen i en skål.
- Tjek at spidskålsbladene er bøjelige og foldbare. Hvis de er for sprøde og stive, så blancher spidskålsbladene under eller i kogene vand i nogle sekunder, hvorefter de nemt kan foldes.
- Anbring en passende mængde kylling og hakket grønkål i spidskålsbladene, top af med 1-2 tsk dressing og fold spidskålsbladene til spidskålswraps.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]