ALL INCLUSIVE MINDSET » Husk du kan spise, drikke, og nyde igen i morgen!

FÅ STYR PÅ DIT ALL INCLUSIVE MINDSET » Husk du kan spise, drikke, og nyde igen i morgen!

Vi må se i øjnene at vi lever i et fedmefremmende samfund med mad og fristelser allevegne – det ændrer sig nok ikke lige i nærmeste fremtid.

Derfor er det op til den enkelte, at tage styringen mere hjem til sig selv, og finde holdbare strategier til at navigere, trives og lykkes i at holde styr på glæden, vægten og livskvaliteten livet igennem.

I videoen deler jeg mine tanker, tips og ideer til et robust ALL INCLUSIVE MINDSET. For når fristelserne på ferien er fremme 24/7, så er det nemmere sagt end gjort “bare” at gå uden om, ikke sandt?

DER ER OGSÅ EN DAG I MORGEN

Ja, du har betalt for ferien, maden og drikkevarerne, men der kommer også en dag i morgen, så prøv at tage det helt roligt.

I stedet for at skynde dig igennem fristelsesbuffeten, mens du læsser op af alt der ser spændende ud, for så at ende med en eller flere bjerge af mad på bordet foran dig, så tag i første omgang på udkigstur…

Øh, hva’?

Tag på en nysgerrighedsrundtur i buffetens fristelser – i første omgang uden en tallerken. Vær blot nysgerrig på, hvad du egentligt finder mest interessant at smage på.

Nu hvor du har det fulde overblik, kan du formentligt nemmere nøjes med det fra buffetens fristelser, du har allermest lyst – resten kan du smage i morgen eller en anden dag.

Personligt sammensætter jeg typisk KUN en enkelt tallerken med det, jeg har allermest lyst til, og går derfor sjældent op efter 2. og 3. omgang mad.

TIP! Hold dig til én enkelt tallerken med maden, du har allermest lyst til.

Jeg ved, jeg ikke har brug for 2. og 3. portion mad, så det er en støttende leveregel for mig at efterleve. Prøv den af, og se om den også hjælper dig.

Husk på at vores livssituation typisk ikke afgøres af, hvad vi gør en gang i mellem, men hvad vi gør størstedelen af tiden. Så nej, vi skal ikke ramme plet hver gang, og jeg spiser da også to portioner af og til – Det er helt ok.

 

🤗 Jeg håber, videoen vil hjælpe dig godt videre i det gode liv!

✅ Synes du godt om videoen, så giv den gerne dit “LIKE” – TAK

✅ Abonnér GRATIS på min YouTube for flere tanker, tips og ideer

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here