Spidskålswraps med avocado, æg og serranoskinke » Nem opskrift

Spidskålswraps med avocado, æg og serranoskinke
Spidskålswraps med avocado, æg og serranoskinke

Har du smagt spidskålswraps?

Prøv mine sunde, nemme og lækre spidskålswraps med avocado, æg og serranoskinke dertil bønner og tomat » Nyd en favoritopskrift

Indtil videre er denne opskrift min favoritopskrift på spidskålswraps, for de her små, lækre spidskålswraps med cremet avocado, æg og serranoskinke, er ren gudespise!

Hvis din madpakke er gået hen og blevet grå og kedelig, så pep madpakken op med nogle lækre opskrifter på spidskålswraps. Er du helt ideforladt omkring, hvor du skal starte, så starter du bare med denne opskrift – Nu, nu, nu – GO!

 

Mine andre opskrifter på spidskålswraps

Alle opskrifterne på spidskålswraps er lækre som madpakkeide, frokostanretning eller som en forrets-hapser. Find de favorit-spidskålswraps, der tilfredsstiller både din gane, mund og mave.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Spidskålswrap med avocado, æg og serranoskinke dertil bønner og tomat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
  • 2-3 blade spidskål (giver tilsvarende antal spidskålswraps)
  • 2 æg
  • ½ avocado
  • 2-3 skiver serranoskinke
  • 1 små snack- eller cocktailtomater
  • 100 gram frosne haricots verts bønner
  • 1 tsk smør
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan laver du perfekte hårdkogte æg
  1. Fyld en kasserolle eller gryde med 1-2 cm vand. Læg de to æg i gryden, og bring vandet i kog. Når vandet koger, sættes tiden til 7 minutter, hvorefter æggene køles ned med koldt vand, pilles og skæres i skiver.
Sådan laver du smørsauterede haricots verts bønner
  1. Smelt en klat smør på en pande ved høj varme. Sauter haricots verts bønnerne i smørret i 2-3 minutter, hvorefter de er klar til servering.
Sådan sammensættes resten af måltidet (fx mens æggene koger og bønnerne sauteres)
  1. Halver avocadoen, fjern stenen og skrab avocadokødet ud med en ske. Skær avocadoens kød ud i tynde skiver.
  2. Tag nu dine spidskålsblade, og fordel serranoskinke, avocado og skiver af æg i hver af spidskålsbladene. Er spidskålsbladene for stive, kan de overhældes med kogende vand.
  3. Rul hvert spidskålsblad omkring indholdet. Server dine spidskålswraps med smørsauterede haricots verts bønner og skiveskårede små tomater.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her